Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί



Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της κάλπης των εκλογών 2023, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ετοιμάζονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ψηφίσει στις 12:00 στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 361 ΕΤ, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς (Ολυμπιονικών 2 & Πλατεία Πολιτείας).

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30 στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, Κυψέλη, Αθήνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:00 στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο 195 ΕΤ, στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, (Κανάρη 40).

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1072 ΕΤ, στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου (Αχιλλέως 34).

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 375 ΕΤ, που βρίσκεται στο 1ο δημοτικό σχολείο Παναοράματος της Θεσσαλονίκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.