Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέσα στο καλοκαίρι ο ανταγωνιστής του Twitter από το Instagram



Το Instagram σχεδιάζει να κυκλοφορήσει εφαρμογή που θα ανταγωνιστεί το Twitter.
Η εταιρεία  δοκιμάζει αυτή τη στιγμή την εφαρμογή με διασημότητες και influencers, ανέφεραν πηγές στο Bloomberg, όπως σημειώνει το Reuters. Ήταν κρυφά διαθέσιμο σε επιλεγμένους χρήστες εδώ και μήνες, σύμφωνα με μία από τις πηγές.
Η εφαρμογή, η οποία θα είναι ξεχωριστή από το Instagram αλλά θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τους λογαριασμούς τους, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούνιο, σύμφωνα με τη Λία Χάμπερμαν, η οποία διδάσκει μάρκετινγκ στο UCLA.

Ο παράγοντας Μασκ
Το Instagram, που ανήκει στη Meta Platforms, δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.
Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ έκανε ορισμένους χρήστες να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις και δημιούργησε άνοιγμα στην αγορά.
«Ιστορικά, γνωρίζουμε ότι η Meta αρέσκεται στο να παίρνει δείγματα και να αναδημιουργεί χαρακτηριστικά από άλλες εφαρμογές και εργαλεία τρίτων με βάση αυτά που αναμένουν ότι θα είναι δημοφιλή στους χρήστες τους», δήλωσε η Χάμπερμαν.

Μια «εφαρμογή για τα πάντα»
Σημείωσε ότι ο Μασκ έχει μιλήσει για τη μετατροπή του Twitter σε μια «εφαρμογή για τα πάντα», με πολλές λειτουργίες εκτός από τις ενημερωτικές αναρτήσεις.
«Με βάση το ιστορικό της Meta που δανείζεται από άλλες πλατφόρμες, είναι πολύ πιο πιθανό να φτάσει εκεί πρώτη, ενοποιώντας όλες αυτές τις δυνατότητες που έχει».
Υπενθυμίζεται ότι το Platformer τον Μάρτιο ανέφερε ότι η Meta διερευνούσε μια εφαρμογή βασισμένη σε κείμενο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.