Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρειος Πάγος: Εκτός των εκλογών της 21ης Μαΐου το κόμμα Κασιδιάρη – Θα συμμετάσχει το κόμμα Κανελλόπουλου



Δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις του νόμου για να λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, το κόμμα του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ενώ θα κατέλθει αυτό του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, σύμφωνα με την σχετική ανακήρυξη των συμμετεχόντων κομμάτων στην οποία προχώρησε ο Άρειος Πάγος.

Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή και των δέκα μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου. Η προεδρεύουσα της σύνθεσης, Ευδοξία Κιουπτσίδου, απήγγειλε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός εκλογικής διαδικασίας φαίνεται ότι τίθεται το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, αφού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος δεν κατάφερε να υποβάλει εμπρόθεσμα τα ψηφοδέλτια ηλεκτρονικά μέχρι την καταληκτική προθεσμία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Τυπικά είναι ακόμη υποψήφιο. Όταν όμως οι δικαστές εξετάσουν τον φάκελό του και δουν ότι λείπουν από μέσα τα ψηφοδέλτια, τότε αυτομάτως θα το αποκλείσουν από τις επικείμενες εκλογές.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. https://youtube.com/shorts/K2CmaYtUkNc?feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφεξε για το ΣΥΡΙΖΑ όλα τα φασισταριά για αντίδραση θα τον ψηφίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασισταριό είναι ο κρυφο-Κούλης που ψηφίζεις,βλάκα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.