Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 24 νέοι υδρονομείς του Δήμου Πέλλας



Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου προσλήφθηκαν οι παρακάτω 24 υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο 2023 στο Δήμο Πέλλας από 29/05/2023 μέχρι και 30/09/2023, με δυνατότητα παράτασης ή διακοπής σε περίπτωση παρατεταμένης ανομβρίας ή συνεχών βροχοπτώσεων αντίστοιχα:


Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Θεωρω οτι το εκ παραδρομης λαθος του συντακτη ειναι αθελητο. Τους υδρονομεις δεν τους προσελαβε ο Δημαρχος παρα ψηφιστηκαν απο το Δημοτικο Συμβουλιο. Σε οποια διαφωνια υπηρχε εγινε ονομαστικη ψηφοφορια την οποια κερδισε η αντιπολίτευση και ο Σταμκος πηγε "κουβα". Ετσι θα παιζει η ταινια μεχρι τελους. Το καθεστως αποτελει παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει λάθος. Με απόφαση του Δημάρχου (δείτε παραπάνω) γίνεται η πρόσληψη ύστερα από τις διαδικασίες ψήφισης που προηγήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο .

      Διαγραφή
    2. Ειναι λαθος η αποφαση Karatzova διοτι η εκτελεση των προσληψεων υδρονομεων δεν υπάγεται πλεον στην αρμοδιοτητα του δημαρχου. Ο καθε δημαρχος υποχρεουται να εκτελεσει την αποφαση του Δ.Σ. Υπαρχει σχετικο πρακτικο που εχει παρει αρ. αποφασης δημοτικου συμβουλιου. Αυτοι στον δημο Πελλας δεν ξερουν ουτε τα βασικα. Ευχαριστω!

      Διαγραφή
  2. οι δημότες πρέπει να ξέρουν ότι τόσο η παράταξη του κυρίου δημάρχου όσο και του κ καστεριδη αλλά και του Θεόδωρου Θεοδωρίδη δεν ψηφίζουν ότι επιθυμεί η πλειοψηφία των τοπικών κοινοτήτων αλλά ότι τους βολεύει αν και όλοι τους λένε ότι θέλουν να ακούνε την άποψη των τοπικών κοινοτήτων που εκφράζεται μέσω των τοπικών συμβουλίων.Απλα κοιτάνε το συμφέρον τους ,τα ψηφαλακια να μαζέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ρε φουντουκιδη σου χαλασαν την σούπα? απο ποτε αρχισες να θελεις ωστε να παιζεις ρολο στα πολιτικα δρωμενα? ρουφα το αυγουλακι σου πρωτα και συνεχισε να μαζεύεις οτι διωχνουν οι αλλοι. αλλο ειναι το ραφι και αλλο το πανέρι. παλιατζής εγινες!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε Φουντουκιδη καρφωνεσαι!
      Χαχαχα, γραφει του κυριου Δημαρχου του κ.Καστεριδη και του Θεοδ Θεοδωριδη...
      Εστω και τυπικα γραψε του κ.Θεοδωριδη.Του "κυριου" έκοψες?
      Αστεια κατασταση!
      Φουντουκιδη δυστυχως εισαι ο νεοτερος απο ολους αλλα μονο στην ταυτοτητα!Στην πολιτικη σκεψη γενικα εχεις αποδειχτει γηραιοτερος απο τους αλλους

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.