Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρακλήσεις για τους εξεταζόμενους μαθητές σε Έδεσσα και Γιαννιτσά



Την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 18.30 στον ιερό ενοριακό ναό Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης θα γίνει Παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, ώρα 18.30 μ.μ., στον ιερό ενοριακό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών μαζί με την ακολουθία του Εσπερινού θα τελεσθεί η ειδική ακολουθία της Παρακλήσεως για τους εξεταζόμενους μαθητές.

Κατά την διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό λείψανο του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης, το οποίο φυλάσσεται στον ιερό ναό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. για επιστήμονες πάνε τα παιδιά να γίνουν ή παπάδες? αμα κάθε θρησκεία κάνει παρακλήσεις και δεήσεις και μετά λειτουργίες και στο καπάκι όλα τα σχετικά ΔΕΝ θα δουλευει κανείς σ αυτό το κράτος....
    Όποιος δεν θέλει να δουλέψει γίνεται παπας , έλεγαν παλιά..και τελικά έχει δόση αλήθειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι να περιμένουν από παρακλήσεις ,,κλείστε τα σχολεία ρε παιδια...Πίστη στο άγνωστο και επιστήμη δεν πάνε μαζί...έλεος με τα παλιά μυαλά που σας κυβερνάνε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.