Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Κι άλλη γυναίκα θύμα του 28χρονου που αποσπούσε χρήματα τάζοντας έρωτες



Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με υπόθεση απάτης κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 35χρονης, για την οποία υπήρξε σύλληψη 28χρονου αναφέρεται ότι, προέκυψεμία ακόμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, μία 28χρονη αναγνώρισε κοινά στοιχεία με τη δική της περίπτωση εξαπάτησης και απευθύνθηκε στην ανωτέρω αρμόδια υπηρεσία.

Ειδικότερα, ο ήδη συλληφθείς, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών διαφορών, καθώς και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, κατάφερε από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Απριλίου του 2023, να αποσπάσει από την 28χρονη το χρηματικό ποσό των 69.000 ευρώ.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.