Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Ορκίστηκαν 29 εργαζόμενοι/ες στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»



Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Πέλλας ορκίστηκαν σήμερα Δευτέρα 8 Μαϊου, στις 8.30 το πρωί, 29 εργαζόμενοι/ες για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώπιον του δημάρχου Γρηγορίου Στάμκου.

Ο κ. Στάμκος καλωσόρισε τους άνδρες και τις γυναίκες του προγράμματος και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την επίλυση του ζητήματος της μονιμοποίησης καθώς οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις για 20 και πλέον χρόνια.

Οι κενές οργανικές θέσεις αφορούν στους κλάδους/ειδικότητες ΠΕ Ψυχολόγων, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Νοσηλευτών και ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, στο πλαίσιο της 4Κ/2020 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π., για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο λειτουργεί στον Δήμο Πέλλας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας που έβγαλε την προκήρυξη και τελείωσε η ομηρία τόσων χιλιάδων ανθρώπων και τόσων χιλιάδων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα. Αλλά ξέχασα, αυτός πούλησε την Μακεδονία και δεν τον ξαναψηφίσαμε. Τον Κυριάκο όμως που απέλυσε τόσο κόσμο (ο Τσίπρας πάλι, τους πήρε πίσω αλλά ξέχασα, αυτός πούλησε την Μακεδονία), τον ψηφίσαμε και θα τον ξαναψηφίσουμε. Που ξέρεις μπορεί να μας απολύσει πάλι αλλά την Μακεδονία δεν θα την πουλήσει. Μετά θα τρώμε τις σημαίες και τα λάβαρα. Είναι απορίας άξιο πόσο γρήγορα ξεχνάει αυτός ο λαός. 20+ χρόνια κυβέρνησαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έφαγαν, ρήμαξαν, ξαναέφαγαν και τρώνε πάλι και για όλα τα κακά αυτού του τόπου φταίει ο Τσίπρας που κυβέρνησε 4 χρόνια. Αλλά ξέχασα αυτός πούλησε την Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζάκρη,Κουρουπλης,Μάρδας,έτσι στα πρόχειρα,έχει πολύ πράμα ο Σύριζα.Ξυπνα όλοι για την τσέπη τους παλεύουν ούτε καν μας βλέπουν.

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι, εκτός της συγκεκριμένης προκήρυξης, ο
      ΣΥΡΙΖΑ ξεπάγωσε και πολλούς άλλους διορισμούς. Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους.

      Διαγραφή
    3. Όπως επίσης και το ότι οι ανασφαλιστοι έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ξεκίνησε απο Τσίπρα.Ενω πριν απο αυτόν μάλιστα ακόμη και οι ασφαλισμένοι έπρεπε να πληρώνουν 5ευρο κατά την είσοδο. Οι δε ανασφαλιστοι δεν είχαν κανένα δικαίωμα στην υγεία (με ο,τι σημαίνει αυτό)

      Διαγραφή
    4. Όπως επίσης και οι ανασφαλιστοι χάρη στον Τσίπρα έχουν δικαίωμα στην υγεία ενω πριν απο αυτόν θεσμοθετήθηκε η πληρωμή 5 ευρου παραβολου κατά την εισαγωγή σε νοσοκομείο για τους ασφαλισμένους. Σε αντίθεση οι ανασφαλιστοι εύκολος εννοούμενο τι συνέβαινε

      Διαγραφή
  2. Αλλοι τους προσέλαβαν αλλοι τους μονιμοποιησαν και εσυ ρε Σταμκο κ Πασσαλη βγαίνετε φωτογραφιες. Μηπως σας χρωστάει κατι καποιος απο δαυτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή μήπως θα ψηφίσουν Ν.Δ ???? Όλες ΠΑΣΟΚ και σύριζα κάργα .

      Διαγραφή
  3. Αυτός με τα γυαλιά ηλίου τι φάση είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω ρε φίλε αυτές είναι δουλειές!!
    Κοινωνική λειτουργός λεει σε υπηρεσία βοήθεια στο σπίτι σε χωριό του Δήμου Πέλλας. Μανικιουρια δύο μέτρα. Εγώ πάλι με πτυχιαρα στον ιδιωτικό Τομέα. Μη βιαστείτε για χολή δυστυχώς είναι πολλοί σαν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε,και αυτη πτυχιο εχει...!!!Τοση κακια πια ....!!!Κοινωνικη λειτουργος ειναι...!!!το νυχι τι σχεση εχει ...!!!

      Διαγραφή
    2. Πτυχίο όλες αυτές εκεί δε νομίζω. Οι πιο πολλές με το ζόρι κάποιο ΤΕΕ η Επαλήθευση η ΤΕΛ .... βίσματα Τζακρη

      Διαγραφή
    3. Ας ήσουν μάγκας να σε έβαζε και εσένα η Τζάκρη...!!!Με αυτά που γράφεις το πολύ ένα απολυτήριο δημοτικού να έχεις....!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 9:29 Εγώ διάβασα και έδωσα πανελλήνιες και πέτυχα σε ΤΕΙ , εσύ αμφιβάλλω αν χεις διαβάσει ποτέ σου ακόμα και οδηγίες χρήσης. Αντε στο καφενείο για καφέ.

      Διαγραφή
  5. Ο Καστερ τις ταΐζει παπά εδω και καιρό ότι αν γινει δημαρχος θα μονιμοποιηθουν. Κριμα που παλι σταμκο θα ψηφισουν. Ποσες σφαλιαρες εχει φαει αυτος ο ανθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο θα μας πεις ότι τις πήρε ο Στάμκος 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 σε όλους τους δήμους έγιναν ορκομωσίες και δεν έχει να κάνει με τους δήμους αλλά με την κεντρική διοίκηση του υπουργείου!!
      Η προκήρυξη βγήκε επί κυβέρνηση Τσίπρα και προεκλογικά γίνεται η πρόσληψη εν όψει εθνικών εκλογών!!
      Πρωτού μιλήσεις να ξέρεις τι λες και μην βάζεις στο στόμα κουβέντες που δεν έγιναν!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Καστερ 7'33 δεν ειναι παπατζης σαν εσενα και τον Σταμκο. Θα κοιμασαι και θα ξυπνας με την σκια του και θα φτυνεις αιμα μετα τον απελευθερωτικο Οκτωβρη του 2023. Ο Καστερ θα ειναι δημαρχος απο την πρωτη και εσυ θα παρηγορεις τους αντιπαλους του. Το παραμυθακι στο χωριο σου χωριατη υποδουλε.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.