Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στην Κεφαλονιά – Αγοράκι 3 ετών πνίγηκε σε πισίνα



Τραγωδία στην Κεφαλονιά με ένα αγοράκι 3 ετών να εντοπίζεται νεκρό σε πισίνα ιδιωτικής βίλας.
Όπως αναφέρει το inkefalonia.gr, το παιδί βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του ο πατέρας του, με καταγωγή από την Σρι Λάνκα, ο οποίος εργαζόταν στην βίλα. Το μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Αργοστολίου. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσαν για πάνω από μία ώρα να επαναφέρουν το αγοράκι στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είδε το παιδί της να πνίγεται στην πισίνα αλλά δεν μπορούσε να το σώσει καθώς δεν ήξερε μπάνιο και βρέθηκε σε κατάσταση ισχυρού σοκ που την παρέλυσε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Σε ιδιωτική βίλα, οι εργαζόμενοι που δεν ξέρουν ελληνικά και τρέχουν πανικόβλητοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών του στύλ "Η βότκα μου είχε δυό φέτες λεμόνι" αντί για τρείς και το παιδί τους, το οποίο είναι παιδί και δεν έχει μάθει ακόμη τους κανόνες της "αγοραίας ζωής" είδε το νερό και έπεσε να δροσιστεί.
    Στη θέση του ΣριΛανκέζου ας βάλουμε τον εαυτό μας, που θα κάνει την ίδια δουλειά αύριο μεθαύριο, το πιθανότερο να την κάνει ήδη εδώ και δέκα χρόνια στο τουριστικό θαύμα που μας πασάρουν ως μέλλον.
    Αυτό είναι το μέλλον της ζωής που ανατέλλει.
    Αντισταθείτε στην αγοραία μορφή ζωής που μας πλασάρουν ως μονόδρομο.
    Μπορούμε να φανταστούμε καταρχήν και να υλοποιήσουμε στη συνέχεια εναλλακτικές μορφές κοινωνικής οργάνωσης, στις οποίες το κέρδος δε θα είναι αυτοσκοπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάνονται τα παιδιά σας ρε ηλίθιοι γιατί κυνηγάτε τον βασικό μισθό σε ξένες χώρες, γιατί απλά δε μιλάτε τη γλώσσα, την μόνη γλώσσα για αυτούς: "τα αγγλικά". Τα παιδιά σας....
    Τί δεν καταλαβένετε;
    Ότι είσαστε ήδη δούλοι σε μια χώρα που δεν η δικιά σας;
    Πόσο πιο απλά πρέπει να σας το πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γελίοι πνίγουν τα παιδιά σας.
    Αφήστε τα σχόλια ελεύθερα. Τα παιδιά του κοσμάκη είναι αυτά. Είστε τόσο πουλημένοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ καρδούλα μου ο Θεός να σε αναπαύσει καλο ταξίδι να έχεις στην γειτονιά των αγγέλων πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα συμπεράσματα είναι του κοινού για το τί ακριβώς έγινε στην βίλα που εργάζονταν οι γονείς ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. Οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ γονείς, όχι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ή οι AIRBNB γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι τις θέλετε τις πισίνες χωρίς να έχετε προσωπικό που να επιβλέπει αυτούς που κολυμπούν. Όπως οι ναυαγοσώστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.