Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Έδεσσα χτυπάει η καρδιά της επιχειρηματικότητας στις 5-6 Μαΐου


Στην Έδεσσα, για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, θα βρεθούν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μάϊου. Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, η επιμελητηριακή κοινότητα θα αναφερθεί στις εξελίξεις που αφορούν τα επιμελητήρια καθώς και στην ανάγκη για να υπάρχει άμεσα μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα εξασφαλίσει θετικό οικονομικό κλίμα για τις επιχειρήσεις. Την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 18.00, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, με το καλωσόρισμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τσώτσου και την ομιλία του προέδρου της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, στη συνεδριακή αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαΐου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μόνο για τα κουστούμια. Γιατί από παροχές και υπηρεσίες τα απλά γραφεία και καταστήματα, μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για όλα φταίνε οι επαγγελματίες των Γιαννιτσών που δεν έρχονται να ψηφίσουν και βγαίνει ο αιώνιος πρόεδρος με ψήφους των λίγων τοπικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρθαν να δουν τον βρυκολακα τον προεδρο μας .....χχχχχχχααααχαααχααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δλδ η καρδιά της επιχειρηματικότητας χτυπάει για την ανάγκη άμεσα σταθερής κυβέρνησης, για να υπάρξει θετικό κλίμα για τους επιχειρηματίες.
    Όταν μαζευτούν οι εργάτες και οι αγρότες να δείτε πώς θα χτυπάει η καρδιά τους και τα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.