Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλ. Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Είμαι εδώ (βίντεο)


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας προέβη σε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος. «Δεν εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ», τόνισε.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα:
Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη να αποτρέψουμε την προοπτική ενός ανεξελεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού
Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη και να μην εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ.
Δεν θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα.
Χθες ήταν ημέρα εκλογών. Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της μάχης των επόμενων εκλογών.
Στις χθεσινές εκλογές νίκησε η ΝΔ αλλά ταυτόχρονα ηττήθηκε η στρατηγική της απλής αναλογικής. Οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθόλη τη προεκλογική περίοδο, είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Και χθες την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της δεξιάς αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο απο τους Νεοδημοκράτες για τη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα. Εκείνοι το δικό τους χωράφι.
Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε τη προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού.
Αλλά να προστατέψουμε τη πρωταγωνιστική παρουσία της αριστεράς στη πολιτική ζωή του τόπου. Ως μια δύναμη ασυμβίβαστη. Που έρχεται απο μακριά και θα πάει μακριά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει εδώ. Ως ο βασικός κορμός των προοδευτικών δυνάμεων και εκφραστής των λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων. Για να υπερασπιστεί τον κόσμο της εργασίας. Και να μην επιτρέψει τη παλινόρθωση ενός βολικού συστημικού δικομματισμού».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Ρε παπατζή εσύ δεν είπες ότι με 6% θα την κάνεις!!! αλλά τι λέω αλήθεια και Τσιπρας δεν πάνε μαζί .Αν ήταν άλλος στην θέση σου με ήτα με 21% το λιγότερο θα έφευγε από την χώρα μην πω κάτι πιο τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΣΤΟ 5% ΑΝΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έχεις φάει 20 + μονάδες στο κεφάλι από το εκλογικό σώμα και αντί να ζητήσεις συγνώμη που κοροίδευες τον κόσμο ότι κερδίζεις , να κάνεις μπούλιγκ στις εταιρείες δημοσκοπήσεων και να τρομοκρατείς άμεσα με τον Ρουβίκωνα ή με τα τρολ σου όποιον έχει άλλη άποψη , να βρίζεις χυδαία δημοσιογράφους και πολίτες - ακόμα και τον Νιόνιο ,επειδή είπαν την γνώμη τους , αυτό πλέον δεν είναι κόμα αλλά παρακρατικός μηχανισμός. Ε λοιπόν , σε 20 μέρες θα τελειώσει το παρακράτος του Τσίπρα και του Συριζα , για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ μείνε , φεύγουν οι πασοκτσηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μάχη για να δοθεί άφεση αμαρτιών και παραγραφή όλων όσων έκανε ο κούλης και η παρέα του την τετραετία που πέρασε, στέφτηκε από επιτυχία.
    Τέτοια νωθρή αν όχι ανύπαρκτη αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει ίσως σε όλη την πολιτική ιστορία του τόπου.
    Συνέχισε Αλέξης.
    Έχουν πολλά ακόμα να γίνουν και τα αφεντικά περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσιπα και Τσιπρας δεν πανε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά εσύ δεν έχεις ανταλλακτικό!Αμα δεν παραιτηθείς 25 Ιουνίου πρέπει να σε πάρουν με τις πέτρες εκεί στο πενταμελές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν ήταν η κ.Τζάκρη να τρέξει σε όλο το νομό το Σύριζα θα είχε σβήσει. Δεν είναι τυχαίο που πρωτοκλασάτα στελέχη σας στην Αθήνα πάτωσαν. Χωρίς τρέξιμο χωρίς αγώνα δεν έρχονται επιτυχίες. Εχθρός σας δεν είναι το ΠΑΣΟΚ αλλά η ΝΔ. Αφήστε τις γκρίνιες και πλησιάστε τον κόσμο, ακούστε τον, νιώστε τον. Αδικήσατε πολλούς. Υπερφορολογήσατε τη μεσαία τάξη και εξαθλιώσατε τους συνταξιούχους. Μέτρα που εφαρμόσατε εσείς, αλλά η ΝΔ τα λατρεψε και τα υιοθέτησε κανονικά και εν συνεχεία ξεζουμισε τα νοικοκυριά με τις υψηλές τιμές ενέργειας, υψηλές τιμές καυσίμων και θέρμανσης. Και ενώ ο λαός έχει φτωχύνει δραματικά εταιρείες ενέργειας και εφοπλιστές πλούτισαν και οι δημοσιογράφοι απέκτησαν επιπλέον ετήσιο εισόδημα με τις γνωστές λίστες Πέτσα. Πως είναι δυνατόν η Ν.Δ να χάσει τις εκλογές όταν 4 χρόνια πετσοτάιζαν με επιδόματα pass και έκαναν απευθείας αναθέσεις αβέρτα εν αντιθέσει με εσάς που ρουφήξατε το εισόδημα των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε ένας συριζαιος να γράψει κάτι ; Όταν βουλιάζει το πλοίο τα ποντίκια φεύγουν πρώτα θα το γυρίσετε 25 Ιουνίου το κακό είναι ότι το γνήσιο ΣΥΡΙΖΑ του 3% ο Τσίπρας το απομάκρυνε και θα πάψει να υφίσταται ίσως μείνει η σφραγιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουν τα χαρτιά τους για το ΠΑΣΟΚ και ορισμένοι για τον Κασιδιάρη ανταλλαγή οπαδών

      Διαγραφή
  10. Πρώτη φορά στα χρονικά, κόμμα της αντιπολίτευσης,χανει με 20 μονάδες διαφορά από κυβερνών κόμμα,αυτο μόνο ο Αλεξης το κατάφερε,συγχαρητηρια στον Συριζα που σε έχει αρχηγό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδί βιολί δεν τον ψήφισε ούτε το χωριό του τον ρεζίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Αλ6, τι παίχτηκε ρε bro, ήθελες να φλεξάρεις, άλλα έφαγες φάπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με αντώναρο πολάκη Ακρίτα γλετσο Τζουμάκα και τα παλικάρια του Κασιδιάρη μην μασάς κράτα το 5% είναι κοντά γιαλαντζί αριστερέ το ΠΑΣΟΚ ερχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι φυλακισμένοι σε στηρίζουν κράτα για εμάς κορυδαλλος

    88,89% έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ

    4,23% έλαβε η Νέα Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.