Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κώστας Μπαλτζής: Άμεσος στόχος η διασφάλιση της φωνής μας ως Πέλλα στη Βουλή


Πικρία, απογοήτευση μα και έντονος προβληματισμός για το τι πήγε, τι κάναμε ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόσο λάθος, κυριαρχούν στις καρδιές και στο νου μας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Δεν υπάρχει όμως χρόνος για μεμψιμοιρία, γογγυσμό, ηττοπάθεια. Με ορατό, περισσότερο από ποτέ, τον κίνδυνο εγκαθίδρυσης ενός αλαζονικού, ανεξέλεγκτου, απολυταρχικού καθεστώτος, αποτελεί μονόδρομο για το Λαό, για τη Χώρα μας, για τη Δημοκρατία, ο εντοπισμός των σφαλμάτων μας, η βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση των αδυναμιών μας, και η ανασύνταξη των δυνάμεων μας ώστε άμεσα να προχωρήσουμε με σθένος και δύναμη προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Τις επόμενες ημέρες θα αγωνιστούμε πιο σκληρά και περισσότερο μεθοδικά, στοχευμένα και ουσιαστικά, ώστε η αντιπολιτευτική φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την 25η Ιουνίου να είναι ηχηρή, ικανή ασπίδα προστασίας απέναντι στα σχέδια των λίγων, μέσο προάσπισης των συμφερόντων των πολλών. Με άμεσο στόχο την ικανή αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πανελληνίως όπως και τη διασφάλιση της φωνής μας ως Πέλλα στη Βουλή.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους ψηφοφόρους του ν. Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους προς το άτομό μου. 
Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου, θα είμαι δίπλα σας, μαζί θα αγωνιστούμε για μία καλύτερη Πέλλα, μία καλύτερη Ελλάδα, μία καλύτερη Κοινωνία, ένα καλύτερο Παρόν και Μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Κώστας Μπαλτζής- Υποψήφιος βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. κάτι μου λέει οτι η φωνή σας θα πετάξει σε άλλα λουλούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολυταρχικό καθεστώς όταν έχει πάρει το 41% των ψήφων του Ελληνικου λαού;Ρε θα μας τρελάνει τελείως!Καθεστως είστε εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που με τέτοια συντριβή δεν παραιτήθηκε ο πρόεδρος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δείτε 25 του μηνός τι θα πάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κανουμε υπομονη μεχρι τις 25 Ιουνη,βα σας βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κανατε λαθος;Δημοψηφισμα κωλοτουμπα,ο αρχηγος σας ελεγε να πεσει ο φραχτης στον Εβρο, συνοστισμος στην Σμυρνη απο υπουργο σας,capital controllo να μην μπορουμε να βγαλουμε λεφτα απο την τραπεζα, νομος Κατρουγκαλου μειωση συνταξεων,Περιστερα καθηγητρια πανεπιστημιου,Καρανικας συμβουλος προθυπουργου, ντυμενοι λετσοι οταν αντιπροσωπευτετε την χωρα στο εξωτερικο ( Τσακαλωτος Βαρουφακης) κτλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επισης Ξεπουλησατε το ονομα της Μακεδονιας ....Δεν εχετε πλεον μελλον στην χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.