Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Νέες υποψηφιότητες με την ''Αλμωπία της Καρδιάς μας'' και τον Δημήτρη ΜπίνοΝέες υποψηφιότητες με την παράταξη "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας", ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος.
Πιο συγκεκριμένα, με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ο κ. Μπίνος επισημαίνει τα εξής:

Ιάκωβος Χωλίδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ο Ιάκωβος Χωλίδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.
Λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, καταγράφοντας σημαντικά αποτελέσματα για το χωριό του. Η επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και η παρουσία του στα κοινά, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.
Ο Ιάκωβος συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να αγωνιστεί για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.

Ανέστης Σαββίδης, υποψήφιος στην Κοινότητα Νότιας- Αετοχωρίου
Ο Ανέστης Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και ενδιαφέρεται να πάει μπροστά. Εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με τα κοινά μέσα από την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους Συλλόγους του χωριού του.
Γι' αυτό συστρατεύεται με την συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου. Η ενασχόλησή του με την αγροτική παραγωγή, του δίνει τη δυνατότητα να έχει τη γνώση και την εμπειρία για να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Ο Ανέστης συμπορεύεται με τον συνδυασμό μας, ο οποίος έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, σχεδιάζουμε την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικών δικτύων, καθώς επίσης και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής με την ανάδειξη του ορεινού όγκου, του καταρράκτη της Νότιας και των τοπικών διαδρομών του Αετοχωρίου.

Μανώλης Μάρκου, ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ο Μανώλης Νικολάου είναι φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που μάχεται μέσα από τις ιδέες του για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη. Από τα μαθητικά του χρόνια, έδειξε το ενδιαφέρον του για τα κοινά και ξεχώρισε για την μαχητικότητά του, καθώς υπήρξε ένας επιτυχημένος Πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του.
Ένας νέος άνθρωπος, που συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο που αγαπά, την Αλμωπία της Καρδιάς μας και να συμβάλλει στη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού μας.
Ο Μανώλης, γεννημένος το 2001, θα είναι ίσως ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη του 2023 και φιλοδοξεί να μετατρέψει το νεανικό ενθουσιασμό του και τη διάθεση για προσφορά, σε θετικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα για το Δήμο μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment