Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eυχαριστήριο οικογένειας Γερογιάννη Δημητρίου


Ως οικογένεια που εμπιστευόμασταν τον άνθρωπο μας στα χέρια σας, περισσότερο από μια επταετία και του παρείχατε την στήριξη σας μέχρι το τέλος της ζωής του, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις εγκάρδια ευχαριστίες μας. 
Ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το έργο σας....Θα θέλαμε να εκφράσουμε ευχαριστίες προς το ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ , ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΗΝΙΚΗ ΑΧΕΠΑ... Θερμές ευχαριστίες για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΗΣ  και ιδιαίτερα τους γιατρούς  (ΚΑΒΛΑΚΟΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟ , ΓΑΙΤΑΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) και νοσηλεύτρια (ΟΥΖΟΥΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) για την φροντίδα που του παρείχαν τις τελευταίες ώρες τις ζωής του ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς ΜΑΛΙΟΥΦΑ ΑΡΓΥΡΙΟ διευθυντή ΚΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.  Τον αγγειοχειρουργό ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΡΓΥΡΙΟ..Το μικροβιολογικό ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ. την νοσηλεύτρια μας ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ....και το ΕΚΑΒ ΠΕΛΛΑΣ... Είμαστε σίγουροι πως ο πατέρας μας θα τους ευχαριστούσε όλους από καρδιάς έναν έναν...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.....

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.