Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Προέδρου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ''ΝΙΚΗΣ''



"Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό" (Γ. Σεφέρης)

Με στόχο να ενώσει όλους τους Έλληνες, καταργώντας την ξενόδουλη και διεφθαρμένη "δεξιά" κι "αριστερή" κομματοκρατία και επαναφέροντας τις αξίες της πονεμένης Ρωμηοσύνης στην πατρίδα μας, η ΝΙΚΗ καλεί σε συστράτευση κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα.
Η ΝΙΚΗ για εμάς σημαίνει ΝΙΚΗ του ελληνισμού, ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ΝΙΚΗ του λαού.
Δεν είναι μόνο ο Ελληνισμός που δέχεται διαρκείς επιθέσεις. Βάλλεται και η ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας. Η αξιοπρέπεια του κάθε Έλληνα. Η ρίζα του κακού είναι η Κομματοκρατία και η Κακή Ποιότητα Δημοκρατίας που έχουμε. Είναι το σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας που εκδηλώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Κακής ποιότητας δημοκρατία έχουμε γιατί δεν υπάρχει διάκριση των εξουσιών. Η δικαιοσύνη αντί για δεδομένο και ασφαλές καταφύγιο, γίνεται μακρινό ποθούμενο. Κι αυτό, γιατί υπάρχει ατιμωρησία και έλλειψη λογοδοσίας, όπως υπάρχουν και οι διαρκείς παρεμβάσεις των πολιτικών στο έργο της Δικαιοσύνης, οι συνταγματικές εκτροπές που μένουν χωρίς έρευνα.

Κακής ποιότητας δημοκρατία έχουμε γιατί ο Λαός δεν κυβερνά πραγματικά. Τραγική απόδειξη είναι ότι ως λαός δεν ρωτηθήκαμε ποτέ για τα μνημόνια, τη λαθρομετανάστευση, την προδοσία της Μακεδονίας, τον διασυρμό της οικογένειας, την εγκληματικότητα, την καταπάτηση προσωπικών ελευθεριών, την άδικη υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, την αρπαγή της πρώτης κατοικίας, την ατιμωρησία των πολιτικών, τον εξευτελισμό πίστης και παιδείας, την εξώθηση των παιδιών μας στο εξωτερικό.

Ούτε θα ερωτηθούμε για την επικείμενη προδοσία σε Αιγαίο και Θράκη, που, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται με συγκυβέρνηση πολλών συστημικών κομμάτων.

Κακής ποιότητας δημοκρατία έχουμε όταν πνίγεται η φωνή της αλήθειας με τον κυβερνητικό έλεγχο των ΜΜΕ.

Όταν η φωνή του απλού λαού φιμώνεται και ακούγονται μόνο οι κραυγές μίας χούφτας δικαιωματιστών με παράλογες απαιτήσεις.

Κακής ποιότητας δημοκρατία έχουμε όταν γίνονται υποχρεωτικές οι ιατρικές πράξεις, κάτι ανήκουστο για δημοκρατικό καθεστώς. Όταν ο πολίτης καλείται να ζήσει ως ζητιάνος με δελτία φαγητού και καυσίμων και όχι έχοντας αξιοπρεπή εργασία. Όταν ο έλεγχος της ζωής του πολίτη γίνεται ασφυκτικός, από μία κυβέρνηση πρωταθλήτρια στις παρακολουθήσεις και την στρεβλή εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Κακής ποιότητας δημοκρατία έχουμε όταν πλανώνται σκιές για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και δεν υπάρχει πρόθεση της κυβέρνησης να διασφαλίσει την αξία της ψήφου κάθε πολίτη.

Η ΝΙΚΗ κάνει έναν σπουδαίο αγώνα για καλύτερης ποιότητας δημοκρατία. Για πραγματική ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Με πρόθεση να ξεριζώσει το καρκίνωμα της κομματοκρατίας, είτε αυτή είναι «δεξιόστροφη» είτε «αριστερόστροφη». Δεν κοιτάζουμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, αλλά μόνο μπροστά. Διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Με Νίκη του ελληνισμού, Νίκη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, Νίκη του λαού.

Δημήτριος Ιω. Νατσιός
Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment