Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Σας ευχαριστώ!


Ακολουθεί δήλωση του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα:
«Θα ήθελα να απευθύνω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλο τον κόσμο που με εμπιστεύτηκε με την ψήφο του. Νιώθω πραγματικά συγκινημένος από το απίστευτο αυτό αποτέλεσμα τόσο εδώ όσο και στην επικράτεια.
Σας ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς για την μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο για τα συμφέροντα του τόπου μας.
Η νίκη αυτή της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την πρόοδο της χώρας.
Θεωρώ πως όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας δώσαμε μια μεγάλη μάχη για να πείσουμε για την ειλικρίνεια και τον ρεαλισμό του προγράμματός μας αλλά και για την σημασία της αυτοδύναμης κυβέρνησης.
Το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως αυτή τη προσπάθεια αλλά αποτελεί και ένα βασικό μήνυμα των ψηφοφόρων για το ποια Ελλάδα θέλουνε.
Από εδώ και πέρα, με την ίδια σοβαρότητα, με την ίδια υπευθυνότητα, με την ίδια σεμνότητα θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να σταθώ άξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε.
Όπως έχω πει, η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και μαζί θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη Πέλλα με καθαρό βλέμμα στο Αύριο! Με νέους συνοδοιπόρους θα ξεκινήσουμε ξανά μαζί με σχέδιο, ρεαλισμό και οργάνωση.
Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου!»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Συγχαρητήρια κε Βασιλειάδη. Τους έκανες να παραμιλάνε, τόσο στον Καρασμάνη, αλλά την μεγάλη πλάκα την έπαθε ο Σταμενίτης κι έρχεται από πίσω ο κολλητός του ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 19.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

      Διαγραφή
    2. σιγα μην σκισεις το καλσον εσυ

      Διαγραφή
    3. Ακόμα δεν βγήκατε καλά καλά και αρχίσατε τις μαϊμούνιες. Άξεστοι χωριάτες G7 . Ένας και ένας όλοι με περγαμηνές.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την εκλογή. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο " κολλητός δήμαρχος" δεν μπορώ να καταλάβω εκτός και αν σας έχει δώσει κάποια γραμμή ο Λάκης που σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να το ξέρουμε πριν από τις εκλογές εμείς που ψηφίσαμε Λάκη και υποστηρίζουμε τον κολλητό του Σταμενιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως θα επρεπε η σελιδα να βαζει ως προαπαιτουμενο εναν ελαχιστο δείκτη ευφυΐας για τους σχολιαστες. κ *11:55 ο παραπανω δεν αναφερθηκε στον Σταμκο μην ανησυχεις αδικα. Τον Δημαρχο Εδεσσας εδειχνε με το δακτυλο στο σχολιο του. Γιατι προσπαθειτε να καταλογισετε στο ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ αδικως τα εσωψυχα σας. Η ανασφαλεια που πολυ ορθα νοιωθετε για τον Σταμκο (γιατι πιο μαυρο δεν παιζει) τον Βασιλειαδη τον αφηνει αδιαφορο. Ουτε σας πειραξε, ουτε μπορειτε να τον πειραξετε. Δεν καταλαβατε οτι ο πολιτικος αυτος ανδρας δεν ασχολειται με τα κοτσομπολια σας; Και οι Δημοτικες θα ερθουν και Δημαρχος θα εκλεγει τον Οκτωβρη και η περιοχη θα αποκτησει πλεον αυτο που δικαιουται. Καλα ρε Λακη, ειναι δυνατον να περασες τον πήχη των +25.000 απο κατω; Μην το ξανακανεις, θα σε μαλωσω... (J)

      Διαγραφή
    2. Εσύ (J) καλά βολεύτηκες με τον παχουλό μισθό και τα φρουρού και αρώματα. Κάτσε εκεί που είσαι και μην ασχολείσαι με την πόλη καλά ηρεμήσαμε. Μόνο διχόνοια και τοξικά σχόλια είσαι.

      Διαγραφή
    3. *8:49 προφανως και εισαι καθυστερημενος. Το σχολιο μου απευθυνεται σε σοβαρους δημοκρατικους πολιτες και οχι σε τσιρακια της πλακας οπως εσυ. Οσο για τον μισθο μου που ζηλευεις, μπορεις και εσυ να πας να δουλεψεις ωστε να μην εχεις χρονο να γραφεις αερολογιες. Σιγουρα με θεωρεις τοξικο για την αναφορα μου στον Σταμκο. Οπως εγραψα και πιο πανω, εμεις δεν ασχολοαστε με αθλιοτητες, δεν επιστρεφουμε την λασπη σας. Μας ενδιαφερει ο τοπος μας, η Πελλα και οι πολιτες αυτης...(J)

      Διαγραφή
  3. τον Τζιτζι και όλη την περιφέρεια να ευχαριστείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.Βασιλειαδης παρά τον μεγάλο θρίαμβο του,γιατί κακά τα ψέματα αλλά τους συνέτριψε,κράτησε πολύ χαμηλά τη μπάλα από το ίδιο βράδυ της πανηγυρικής εκλογής του.Παρολο που πολλοί ψηφοφόροι του είχαν κόρνες κ πυρσους για να πανηγυρίσουν ο κ.Βασιλειαδης το απαγόρεψε κ όταν κάποιος κάλεσε μουσικά όργανα για να δοθεί πανηγυρικός τόνος στη βραδια πάλι δεν το επέτρεψε.Συγχαρητηρια κ Βασιλειάδη.Πηρατε πραγματικά αυτό που σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά έπρεπε να το επιτρέψει γιατί μόνο έτσι θα έδειχναν τον πραγματικό τους επίπεδο οι στενοί υποστηρικτές και ομάδα στελεχών που τον περιτριγυρίζουν από αμπελιες μέχρι Αραβησσό και πέριξ Μάνδαλου .

      Διαγραφή
    2. Πόνος είναι θα περάσει.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.