Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας: Εξαιρετική η παρουσία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Πέλλας στο διεθνή μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος''



Άψογη ήταν η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Πέλλας στην διάρκεια εκκίνησης του Διεθνή Μαραθωνίου Μ.Αλέξανδρος την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου 2023 από τον Αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου Πέλλας συμμετείχαν από νωρίς το πρωί στο σημείο εκκίνησης των δρομέων, που όπως κάθε χρόνο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η εκκίνηση για μια ακόμη φορά και περισσότερο η συμμετοχή μετέφερε μηνύματα συναδέλφωσης, ισότητας, αξιοπρέπειας, σεβασμού στον Άνθρωπο.

Η μουσική και ο αθλητισμός είναι σημαντικά στοιχεία που αναπτύσσουν μέσα σε όλα τα άλλα την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος για όσους συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις. Η ΔΗΚΕΠΑΠ συγχαίρει τα παιδιά και τους νέους για την παρουσία τους στην συγκεκριμένη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. 

Από το γραφείο τύπου ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. υπάρχει και άλλη φιλαρμονική, η οποία επίσης συμμετείχε από το πρωί, όπως κάθε χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πόσες φιλαρμονικές έχει ο δήμος; ποιος ο λόγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.