Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβαδί-ζω: Από τον Αραούχο και την ΑΕΚ στον Γιώργο με αγάπη



Με πρωτοβουλία του εμπνευστή του Συμβαδί-ζω Τάσου Τσίου, μετά από επικοινωνία που είχε με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μία φανέλα υπογεγραμμένη από τον Σέρχιο Αραούχο και τους συμπαίκτες του, έφτασε στα χέρια του συμπολίτη μας Γιώργου! 

Ο Σέρχιο είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους,  δείχνοντας πολλές φορές το ήθος του και την ταπεινότητα του. Βραβεύτηκε μάλιστα πρόσφατα στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, με το βραβείο "Fair Play" για τον υπέροχο πανηγυρισμό με τον οποίο τίμησε τη μνήμη του Άλκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, και να συνεχίσει να εκπληρώνει μικρά όνειρα για κάποιους, αλλά πολύ μεγάλα για κάποιους άλλους.

Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σέρχιο, αλλά και τους συμπαίκτες του να συνυπογράψουν την φανέλα του Γιώργου!

Αυτές οι πράξεις μπορούν να δώσουν τεράστια ψυχολογία στα άτομα που δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.