Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίζεται το μεσημέρι η υπηρεσιακή κυβέρνηση



Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, θα ορκισθούν σήμερα, 26 Μαΐου στις 12:00, τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Χθες Πέμπτη, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ορκίσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ως πρωθυπουργός, ο Ιωάννης Σαρμάς, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο οποίος θα ηγηθεί της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Επιστολή του Κυρ. Μητσοτάκη στον Ι. Σαρμά για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης έως τις εκλογές

Το ενοποιημένο σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής του 2023, αλλά και σημείωμα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας παρέδωσε μεταξύ άλλων στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τονίζει, επίσης, ότι επιδίωξη του ευθύς εξ αρχής η εμπέδωση κανόνων και διαδικασιών, που θα εγγυώνται τη θεσμική μνήμη και συνέχεια στην απρόσκοπτη
λειτουργία του κράτους και της Δημόσιας Διοίκησης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.