Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Νίκη'': Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους


Χριστός Ανέστη!
Η νίκη της ΝΙΚΗΣ ανήκει στον Ελληνικό λαό. Είναι μια λαονίκη. Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν περίτρανα ότι ο λαός μας, απογοητευμένος από το σύστημα των κομμάτων εξουσίας, ζητά όχι μόνο μία μεγάλη αλλαγή, αλλά επιθυμεί οι κυβερνήτες του να είναι όμοιοι με αυτόν, σάρκα από την σάρκα του. Να μην είναι ξενοκίνητοι αλλά ελληνόφρονες και ελληνόκαρδοι.

Η ΝΙΚΗ εκφράζει την συνείδηση του λαού μας. Ενσαρκώνει και προβάλλει τις αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας. Αποτελεί μια ξεχωριστή προσπάθεια με νέους ανθρώπους στην πολιτική και χωρίς κανέναν παλαιό πολιτικό. Είναι ανεξάρτητη και δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό χώρο, δεξιό, κεντρικό ή αριστερό.

Κάτι καινούργιο και εθνοφελές γεννάται στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας, για να αντικαταστήσει τον γερασμένο και αποτυχημένο παλαιοκομματισμό. Δηλώνουμε ότι ουδέποτε θα συνεργαστούμε με τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν την πατρίδα μας, ούτε με τους εντός και εκτός Βουλής ευκαιριακούς συνοδοιπόρους τους.

Στην προεκλογική περίοδο, ακόμη και στην παραμονή των εκλογών, την απαγορευμένη από τον νόμο χρονική περίοδο πολιτικών συζητήσεων, η ΝΙΚΗ δέχθηκε έναν αθέμιτο πόλεμο με σωρεία από ανοίκειες προσβολές και ψευδεῖς κατηγορίες. Παρ’όλο που η ΝΙΚΗ απάντησε επισήμως στις αστείες κατηγορίες, αυτές συνεχίζουν να διαδίδονται στον ανύποπτο κόσμο. Γνωρίζουμε εκείνους που τις διακινούν· άλλοι έχουν εμπάθεια, άλλοι συμφέροντα και άλλοι είναι απλώς παραπλανημένοι. Δεν επιδιώξαμε ακόμη την παρέμβαση εισαγγελέα, αλλά ας μην πλανώνται ότι η μέχρι τώρα σιωπή μας είναι αδυναμία. Θα μιλήσουμε με τις πράξεις μας και ο ελληνικός λαός θα κρίνει.

Όμως και σε θεσμικό επίπεδο βρίσκουμε αδικαιολόγητα εμπόδια. Η φωνή του ελληνικού λαού είναι θεμελιώδης δημοκρατική κατάκτηση, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μην επιτρέψουμε την φίμωσή της από την διεφθαρμένη κομματοκρατία.

Υποβάλαμε δύο φορές στο Υπουργείο Εσωτερικών πρακτικές και ανέξοδες προτάσεις για διαφάνεια στα εκλογικά αποτελέσματα, μας αγνόησαν. Την ημέρα των εκλογών εντοπίσαμε αδικαιολόγητες ελλείψεις ή αποκρύψεις ψηφοδελτίων της ΝΙΚΗΣ σε εκλογικά τμήματα συγκεκριμένων δήμων, ιδιαίτερα στην περιφέρεια Αττικής, αν και παραδόθηκαν περισσότερες δεσμίδες ψηφοδελτίων. «Διαβάζουμε» και μαθαίνουμε. Σήμερα κάναμε ένα πρώτο σημαντικό βήμα. Θα συνεχίσουμε δυναμικότερα τον τίμιο πατριωτικό αγώνα μας, σεβόμενοι όσους ήδη μας εμπιστεύθηκαν.

Εμείς στην ΝΙΚΗ πιστεύουμε στην δύναμη της ενότητας και στον λαό μας τον προικισμένο με μοναδικά χαρίσματα. Προχωράμε μπροστά, ανορθωτικά και δημιουργικά. Έχουμε την ειλικρινή διάθεση και την δυνατότητα συν Θεω και με τη βοήθεια της Παναγίας μας, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών μας και της ιστορίας μας.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Απο ποτε γινατε "θεουσες" και καπηλευεστε την πιστη του Ελληνικου Λαου ρε αλανια. Βρηκατε ενα τσουρμο ηλιθιων και θρησκοληπτων χαλβαδων σερνοντας τους στην καλπη. Εργαλειοποιησατε τους πραττοντες την αφαιμαξη των παγκαριων της καθε εκκλησιας, βαλατε μπροσταρηδες τους αργοσχολους δημοσιους υπαλληλους παπαδες και βγηκατε σεργιανι. Ευτυχως ο κυριαρχος λαος δεν το "εφαγε" και ουτε προκειται. Ανεδειξε κυβερνηση σταθεροτητας και προοπτικης. Στην μοναδικη προταση που ειχε δικαιο ο Alexis σε ολη την διαρκεια της καταστροφικης του θητειας, ηταν το κοψιμο της μισθοδοσιας σας απο τα χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων. Ελπιζω οτι ο παντοδυναμος πλεον πρωθυπουργος του 41% plus να σας βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι ευχαριστούνε τον Παντοδύναμο και κάποιοι άλλοι ονειρεύονται παντοδύναμο πρωθυπουργό από τον οποίο θα τρέχουν από πίσω.
      Ποιότητα ανθρώπων.

      Διαγραφή
  2. Όλος ο τρελοκοσμος ψηφισε τον Κουλη απο τοτε που βγηκε αυτος μονο συμφορές βρηκαν την Ελλάδα και τι αλλο μας περιμενει 4 χρονια παμε απο το κακο στο χειρότερο η ΝΙΚΗ ειναι κόμμα που ξεχωριζει σε ποιοτητα απο ολα τα υπόλοιπα κατι διαφορετικο αλλά δυστυχως οι Έλληνες κοιμουνται κ δεν το αναγνωριζουν υπαρχει τοση σαπιλα στην κοινωνία μας καμία ιδεολογια λειπουν τα ηθη και οι αξιες οποτε οι χαμηλου επιπεδου Έλληνες ψηφισαν αυτο που τους εκφραζει δηλαδη τον ξεπουλημενο Κούλη οι ανωτερα ηθικά ανθρωποι σπανιζουν δυστυχως και συκοφαντουνται η αλήθεια , η δικαιαιοσυνη και ό,τι αλλο καλο αποκρυπτονται και καταδιωκονται Ξυπνηστε γιατι χανομαστε σαν εθνος και θρησκεια και εσεις μένετε ακομη κολλημενοι σ αυτους που μας κατέστρεψαν? Ντροπή σας ειστε αξιοι της μοιρας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ΝΔ. ΠΑΣΟΚ για καινούργια μνημόνια για καινούργιο psi επικουρικών ταμείων 21 δις για μείωση συντάξεων για μείωση μισθών για κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για καμένη γη όπως πάντα τόσο ηλίθιο λαό δεν έχω ξανά δεί .
    Στο ΠΑΣΟΚ μιλάνε για τον Ανδρέα αλλά ξεχνάνε πολλά καημένε Ανδρέα τρίζουν τα κόκαλα σου πώς κατάντησαν αυτην την μεγάλη παράταξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε το πρόγραμμα της Νίκης για να γελάσετε. Πρέπει να είσαι καθυστερημένος αν περιμένεις από τη Νίκη να ισιώσει τη χώρα . Απλά θα γυρίσουμε στο 1600 που και φάνε τις μάγισσες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:11 από αυτούς που κατηγορούν την ΝΙΚΗ λίγοι μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν το πρόγραμμα της και ακόμη λιγότεροι το καταλαβαίνουν, άλλοι πάλι τους χλευάζουν ως δήθεν γραφικούς και ακραίους και όμως βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της "προοδευτικότητας" και του "εκσυγχρονισμού", σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Εφόσον μείναμε εγκλωβισμένοι σε μια χώρα που ο Εκκλησιασμός είναι υποχρεωτικός πχ για να θεωρείσε νομοταγής πολιτης ,δεν υπάρχει σωτηρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτεσαι αυτά που γράφεις, ή έχεις πέσει θύμα παρενεργειών;
      Υποχρεωτικός εκκλησιασμός δεν υφίσταται πλέον ούτε στα Δημοτικά Σχολεία.
      Απλά η εκτέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων από τους πολίτες που δηλώνουν ορθόδοξοι χριστιανοί μάλλον ενοχλεί, βλέπε το άγριο κυνηγητό την περίοδο του κορονοιού, σε αντίθεση με τον τρόπο που αντιμετωπίζονταν οι πολίτες άλλων θρησκευτικών δογμάτων ή μήπως τα ξεχάσαμε;

      Διαγραφή
  6. Πω πω θεε μου πόσο λυπάμαι ,διαβάζω τα σχόλια όλων και λέω,πόσο ξύλο θέλεις ρε Έλληνα πόσο,καλά μας κάνουν όλοι και μας πίνουν το αίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγη ντροπή ρε παιδιά. Είναι δυνατόν η εκκλησία να γίνει κόμμα.;
    Είναι δυνατόν νεοπτυστο κόμμα να συγχρωτίζεται με ιερωμένους και να τους χρησιμοποιεί προς αγραν ψήφων;
    Πως είναι δυνατόν να βάζουν την ανιψιά του Αγίου Παΐσιου υποψήφια σ'αυτό το κόμμα;
    Ειναι δυνατόν μοναστήρια να υποδεικνύουν υποψήφιους σ'αυτό το κόμμα; ( βλέπε συνδυασμό Πιερίας).
    Δεν υπάρχουν φωτισμενοι ιεράρχες να σταματήσουν αυτήν την κατρακύλα;
    Ο προκαθήμενος της εκκλησίας άμεσα να στείλει εγκύκλιο και να διαβαστεί σε όλες τις εκκλησίες, ότι η εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με αυτό το κόμμα. Η εκκλησία είναι η μεγάλη αγκαλιά για όλους δεξιούς, αριστερούς, κεντροους .
    Δεν ξεχωρίζει κανέναν, αγάπη, αλληλεγγύη για όλους τους συνανθρώπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το αντελήφθη αυτό, η κυρία Εζνεπίδου εκτός από ανεψιά του Αγίου Παϊσίου είναι και Έλλην πολίτης ξέρεις, δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι; όσο για το αν η ιεραρχία "έφτιαξε" το κίνημα ΝΙΚΗ νομίζω είναι προφανές ότι δεν ισχύει, όχι μόνο δεν την έφτιαξε αλλά ούτε καν την στηρίζει (οι αρνητικές δηλώσεις διαφόρων ιεραρχών το καταδεικνύουν) (π.χ. του Αλεξανδρουπόλεως και του Εδέσσης), και τέλος δεν δήλωσε ποτέ η ΝΙΚΗ Χριστιανικό κίνημα αλλά πατριωτικό, απλά στους κόλπους της έχει ευσεβείς Χριστιανούς Ορθοδόξους ανθρώπους, που είναι το ύποπτο το πονηρό; επίσης επιδιώκει παντί τρόπο την ενότητα όλων των Ελλήνων, άλλοι διχάζουν τον λαό.

      Διαγραφή
  8. O KOΣMOΣ TO EXEI TOYMΠANO KAI ΣY (5.54) KPYΦO KAMAPI.
    EKKΛHΣIA MONEΣ ANAΦANΔON KAI ΣHKΩTO TO ΠANE. BOA TO ΠANEΛΛHNIO. MIΛOYN AΠO AMBΩNOΣ ΛEΣ KAI EINAI IEPEIΣ, ME ΠEPIKOΠEΣ EYAΓΓEΛIOY. AΣXETA AN KAΠOIOI ΔEN ΠATHΣAN ΣE EKKΛHΣIA. MEΣA ΣE ENA MHNA KOMMA; ΠPΩTO ΣTHN ΠIEPIA KAI ΔEYTEPO ΣTHN ΠEΛΛA. TYXAIO; AKOY ΠATPIΩTIKO KAI OI AΛΛOI TI EINAI;
    MHN ΔIXAΣΘEI H EKKΛHΣIA .AΛIMONO ΣTO EΘNOΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κόσμος έχει άγνοια ως συνήθως και παρασύρεται, πρώτο στην Πιερία διότι τυγχάνει και τόπος καταγωγής του δάσκαλου Δημήτρη Νατσιού, ερωτάς τυχαίο; σου απαντάμε: ουδείς γνωρίζει, με υποθέσεις και εικασίες δεν γίνεται τίποτα. Γιατί σας ενοχλεί όταν κάποιος αυτοπροσδιορίζεται ως πατριώτης; δημοκρατία δεν έχουμε; όσο για το ποιός διχάζει την Εκκλησία και το έθνος νομίζω πως τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται....πάντως όχι η ΝΙΚΗ που στον δημόσιο διάλογο μπήκε τον τελευταίο μήνα -όπως λες 11:07- ευθήνες περί διχασμού να αναζητήσετε αλλού παρακαλώ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.