Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση, ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των ΤΕΠ των Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας


Από το γραφείο του εκλεγμένου Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύση Σταμενίτη ανακοινώνεται ότι, δημοσιεύθηκε η διακήρυξη της ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του έργου αναβάθμιση, κατασκευή, εκσυγχρονισμό και αναδιαρρύθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομειακών Μονάδων Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Πρόκειται για τη δρομολόγηση των προτάσεων της 3ης ΥΠΕ που εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης του Υπουργείου Υγείας, όπως είχε κάνει γνωστό σε παλαιότερη ανακοίνωση του ο Διονύσης Σταμενίτης. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Με σταθερά βήματα προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των δομών υγείας της περιοχής μας. Είναι μια δέσμευση μας της οποίας την υλοποίηση σχεδιάσαμε κατά την προηγούμενη τετραετία και στόχος της νέας θητείας είναι να περάσουμε στην εφαρμογή. Ένα από τα στοιχήματα της επόμενης ημέρας είναι η αναβάθμιση συνολικά του τοπικού συστήματός υγείας και για αυτό θα εργαστούμε».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Dion την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης μη την ξεχάσεις μετά από 2-3 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.