Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΣΕΕ: Να χορηγηθεί εκλογική αποζημίωση και υπερωριακή αμοιβή στις σχολικές καθαρίστριες



Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η ΓΣΕΕ με επιστολές της προς τα αρμόδια υπουργεία ζητά να χορηγηθεί εκλογική αποζημίωση και υπερωριακή αμοιβή στους εργαζόμενους/ες στην καθαριότητα των σχολείων που στεγάζουν εκλογικά κέντρα.

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία: «Η ΓΣΕΕ, με αφορμή τις διαμαρτυρίες δεκάδων πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων που εκπροσωπούν χιλιάδες εργαζόμενους στην καθαριότητα σχολικών κτιρίων, απέστειλε σήμερα επιστολές στην υπηρεσιακή Υπουργό Εσωτερικών και στον Υπουργό και Υφυπουργό Οικονομικών, καθώς επίσης και στην Κεντρική Ένωση Δήμων, ζητώντας την υιοθέτηση του δίκαιου αιτήματος για χορήγηση ειδικής εκλογικής αποζημίωσης και υπερωριακής αμοιβής στις εργαζόμενες και στους εργαζόμενους του κλάδου».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. 5 € νομίζω ότι είναι καλά δεν θα κάνουν κάτι το παραπάνω και βέβαια καλά είναι ότι ανακυκλώνεται να πάει στην ανακύκλωση όχι στα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να γίνουν μόνιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και να γίνουνε μόνιμες ας αξιολογηθούν, και αυτό να γίνεται κάθε χρόνο και όσες το αξίζουν να γίνουν ,, γιατί ξέρω μερικές που δεν πάνε όταν κάν τη δουλειά τους Και με εκβιασμούς το κενό τους το συμπληρώνουν οι άλλες εργαζόμενες που είναι τίμιες .

      Διαγραφή
  3. Αναστασια Κεχαγια17 Μαΐου 2023 στις 10:13 μ.μ.

    Στο σχόλιο ότι 5 €είναι καλά και ότι δεν θα κάνουμε κάτι παραπάνω, σας δίνω εγώ τα 5 € να έρθετε να κάνετε την ανακύκλωση εσείς τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.