Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ομιλητή τον Μιχάλη Κατρίνη (φωτο)Με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπ. βουλευτή Ηλίας ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πέλλας, το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Πέλλας (πρώην νομαρχία) στην Έδεσσα. 
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Παντελής Μάρκου, αναφέρθηκε στην εισαγωγική του τοποθέτηση στις βαθιές ρίζες του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία, στην συνεισφορά της παράταξης στον τόπο και υπενθύμισε τον στόχο του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για Ανανέωση – Ενότητα – Αυτόνομη Πορεία.
Όπως είναι γνωστό  οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα, με αλφαβητική σειρά είναι:
  • Αλεξανδρίδου Ραχήλ 
  • Ζαρογουλίδης Παναγιώτης
  • Νουσηκύρου Αλκιβιάδης (Άλκης)
  •  Ξυλουργίδης Αντώνης 
  • Παπαδάκη Κική  
  • Τσαλταφερίδης Απόστολος
Ο κ. Κατρίνης στην πολιτική του ομιλία αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και ιδιαίτερα της οικονομίας, τονίζοντας ότι το ιδιωτικό χρέους απειλεί την κοινωνική και οικονομική σταθερότητα και συνοχή,  ενώ η διαχείριση και η αντιμετώπισή του αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. "Η ακρίβεια που προελαύνει ακάθεκτη και χωρίς κανένα σοβαρό μέτρο αντιμετώπισης, παραπέμπει σε μια χώρα χωρίς κυβέρνηση, όπου η αισχροκέρδεια βασιλεύει", τόνισε.
Όπως είπε,  η κυβέρνηση ξεφόρτωσε τις τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια πουλώντας τα σε εξευτελιστικές τιμές στα funds και θεώρησε ότι έτσι έλυσε το πρόβλημα. "Όμως τα κόκκινα δάνεια είναι εδώ, όπως και το κοινωνικό αδιέξοδο. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με προτάσεις που δίνουν ελπίδα σε όλους τους Έλληνες", σημείωσε. 

Τοποθετώντας την στήριξη των αγροτών στο επίκεντρο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και ως βάση για αναζωογόνηση της υπαίθρου, επισήμανε τους τρόπους αντιμετώπισης για το υψηλό κόστος παραγωγής, τις παράνομες ελληνοποιήσεις, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την ανάγκη επικαιροποίησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, κάνοντας λόγο και στις πρόσφατες βροχοπτώσεις που έπληξαν την παραγωγή κερασιών της περιοχής.

Προέταξε την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την Νέα Γενιά, θέτοντας στο επίκεντρο βιώσιμες συνθήκες εργασίας και την δημιουργία δεξαμενής κοινωνικών κατοικιών για νεαρά ζευγάρια.

Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων επισήμανε ότι αποτελεί ένα βαρύτατο πλήγμα κατά των ελευθεριών των πολιτών.
Τέλος, για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τόνισε την ανάγκη διακομματικής συνεννόησης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επικείμενη απόπειρα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας από την Τουρκία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment