Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημήτρης Γιάννου: Μία μεγάλη νίκη και ένα μεγάλο ευχαριστώ!


Οι εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσαν μία τεράστια νίκη στη Νέα Δημοκρατία! Οι καθαρές θέσεις, η σταθερότητα στην άσκηση της πολιτικής, η αναπτυξιακή προοπτική που εγγυάται η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβραβεύτηκαν από τους πολίτες!

Από την πλευρά μου έδωσα έναν έντιμο αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους! Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία δίνοντάς μας αυτή τη θριαμβευτική νίκη.

Μπροστά μας υπάρχει ακόμα μία εκλογική διαδικασία και τους ζητώ να μην επαναπαυτούν, αλλά να δώσουμε μαζί έναν ακόμα αγώνα για ακόμα μεγαλύτερη νίκη της παράταξης με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να δίνω μάχες για το καλό της παράταξης και του τόπου μας!

Δημήτρης Γιάννου
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Π@@@@ΣΤΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ 3ΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα έχει σταυρούς στις επόμενες εκλογές ξυπνά

      Διαγραφή
    2. Φτάνει με τον κυρ Γιωργο. 100 χρόνων έγινε. Πρέπει να ντρεπομαστε που τον ψηφίζουμε, αφού δεν ντρέπεται αυτός που πολιτεύεται. Εάν δεν κουράστηκε αυτός, κούρασε εμάς.

      Διαγραφή
  2. Τράβα για δήμαρχος ο κοντός δεν τραβάει με τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ 4,20 όχι για τον κοντό γιατί είναι καλό παιδί- αλλά θα τον αδειάσουν. Αφού εκπλήρωσε την αποστολή του οργανωμένου σχεδίου για τον κανταποντισμο του καρασμανη, τώρα επιστρέφει στο δημαρχιλικη ή διοικητής νοσοκομείου.
    Εδώ είμαστε και θυμηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Τάκη για τον αγώνα σου και τις αξίες σου.
    Σ όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΊντερνετ Τακουλη 66 χρόνων έγινες και σύνταξη πήρες από τον δήμο και όλα τα έκανες!ο φλογερας είναι ο επόμενος δήμαρχος …ευχαριστούμε που εσβησες την πόλη έκλεισε τ ξένια έδιωξες τ πανεπιστήμιο και ρημαξες την πόλη Αιντε καλή ξεκούραση

      Διαγραφή
  5. Ποιός φλογέρας Δήμαρχος; Αυτόν δεν τον θέλουν ούτε οι δικοί του, τώρα δε που ο Συριζα έσπασε τα μούτρα του με 20 μονάδες πίσω από την ΝΔ τον βλέπω άλλη μία θητεία στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλη η Ελλάδα ξεφτυλισε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πέταξε στον κάλαθο και μόνο στην Έδεσσα περιμένουμε να βγάλουμε δημαρχο συριζαιο τσιράκι της Τζάκρη. Μην πω για την κουστωδία που κουβαλάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή τα έκανε όλα καλά στην Έδεσσα νόμιζε ότι θα κάνει καλό και στην Πέλλα
    Ένα ρημάδι και τίποτα άλλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τριτος στο δημο του ο δημαρχος μαλλον δε το θελουνε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κόσμος ψηφιζει χωρις ιδεολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στηρίξαμε Γιαννου γιατι εκφράζει την Έδεσσα.Γιατί έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια Εδεσσα εκφραζει?ισως την καταντια της Εδεσσας

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.