Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή της μητέρας: Πως θα βρεις το καλύτερο δώρο για εκείνη



Όλες οι χρήσιμες συμβουλές για να διαλέξεις το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας.

Η 14η Μαΐου πλησιάζει κι αν δεν έχεις επιλέξει ακόμη το δώρο για τη μητέρα σου, παρακάτω σου παρουσιάζουμε όλες τις απαραίτητες συμβουλές για να της προσφέρεις εκείνο που θα την κάνει πραγματικά χαρούμενη.

Ο ρόλος της μητέρας και η σπουδαιότητα του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί σε καμία περίπτωση. Ένα δώρο δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να αντικατοπτρίσει όσα μας έχει προσφέρει, όπως τη γέννηση, την ανατροφή και την απεριόριστη αγάπη. Παρόλα αυτά, κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να της προσφέρουμε την εκτίμηση μας και την ευγνωμοσύνη μας, αξίζει να την αδράξουμε.

Δες τη Γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, σαν την αφορμή που έψαχνες για να πεις «σ’ αγαπώ» με μια γλυκιά χειρονομία. Μην μείνεις τόσο στο budget σου καθώς αν για έναν άνθρωπο ισχύει πως «η κίνηση είναι που μετράει» αυτός είναι σίγουρα η μαμά σου. Όσο για την επιλογή του κατάλληλου δώρου, θ’ απαντήσουμε αναλυτικά παρακάτω με χρήσιμες συμβουλές.

Όσα αξίζει να γνωρίσεις για την Ημέρα της μητέρας
Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα στην οποία γιορτάζεται η Ημέρα της μητέρας. Γιορτάζεται σε περισσότερες από σαράντα χώρες σ’ όλο τον κόσμο αλλά δεν επιλέγεται παγκοσμίως η ίδια ημερομηνία. Παραδείγματος χάρη, στο Νότιο Ημισφαίριο, τα κράτη έχουν επιλέξει να γιορτάζουν την Ημέρα το επόμενο εξάμηνο γιατί εκείνο συμπίπτει με την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τους. Σ’ ό,τι έχει να κάνει με την Ευρώπη και τις περισσότερες χώρες του Δυτικού Κόσμου, η Γιορτή της Μητέρας λαμβάνει χώρα μέσα στο Μάη και είναι μία κινητή εορτή. Η συντριπτική πλειοψηφία, επίσης, των χωρών έχει διαλέξει τη 2η Κυριακή του Μάη ως την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη μητέρα, αν και υπάρχουν ορισμένα κράτη που έχουν καθιερώσει την πρώτη αλλά και την τελευταία Κυριακή του μήνα για τον ίδιο σκοπό. Στην χώρα μας, η Ημέρα γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μάη. Φέτος αυτή η Ημέρα πέφτει στις 14 Μαΐου για το 2023.

Χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή ενός ρούχου για την Ημέρα της μητέρας
1. Το πρώτο βήμα κατά τη γνώμη μου είναι να βολιδοσκοπήσεις το στυλ της μητέρας σου. Μη σκεφτείς πως τη θυμάσαι στα παιδικά σου χρόνια αλλά τι φοράει σήμερα και πως της αρέσει να ντύνεται. Επίσης, επειδή φαντάζομαι πως συναντάς περισσότερο τη μητέρα σου στο σπίτι, μη λάβεις υπόψη σου τις πιτζάμες και τις ρόμπες αλλά τι προτιμά σε εμφανίσεις εκτός διαμερίσματος.

2. Αν μένετε στο ίδιο σπίτι μια έξυπνη κίνηση είναι ν’ ανοίξεις τη ντουλάπα της. Διαφορετικά μπορείς να σκρολάρεις στα social media της. Ποια χρώματα, ποια υφάσματα και ποια μοτίβα παρατηρείς πως προτιμά στα ρούχα της;

3. Σε περίπτωση που θα σκαλίξεις τη ντουλάπα, ρίξε μια ματιά και στο νούμερο για να σιγουρευτείς. Σε διαφορετική περίπτωση, επειδή δεν είναι και πολύ εύκολο να μετρήσεις με το μάτι τις διαστάσεις της, επίλεξε φαρδιά κομμάτια και προσπάθησε να την κατατάξεις σ’ έναν από τους τύπους σώματος (μήλο, αχλάδι, κλεψύδρα κ.α.) ώστε να πέσεις πιο κοντά με την επιλογή σου.

4. Λάβε υπόψη τον οικονομικό σου προγραμματισμό και ψάξε στις ανάλογες κατηγορίες για να μην χάσεις χρόνο. Πλέον στα μεγάλα e-shops μπορείς να θέσεις την κλίμακα τιμών που θέλεις να κινηθείς κι αυτό είναι πολύ βολικό.

5. Ως έναν βαθμό σχετίζεται με το budget, αν και δεν είναι απαραίτητο: θα πάρεις ένα κομμάτι, δύο κομμάτια ή θα φτιάξεις ένα outfit; Γιατί είναι σημαντικό αυτό βήμα; Γιατί τότε θα πρέπει να συνδυάσεις μερικά ρούχα. Σκέψου πως ο συνδυασμός δεν πρέπει να έχει ως κριτήριο το δικό σου γούστο αλλά το δικό της.

6. Σκέψου τι χρειάζεται. Σου έχει αναφέρει πρόσφατα πως λείπει κάτι από τη ντουλάπα της; Αν ναι δώσε προτεραιότητα σ’ αυτό που χρειάζεται σε σχέση με αυτό που επιθυμεί!

7. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ντύσιμο της με το δώρο σου. Παραδείγματος χάρη, μπορεί να θεωρείς ότι θα της πήγαινε τρελά μία μακριά φούστα, αν και εκείνη σου έχει πει πως δεν τη βολεύουν τα maxi. Το δώρο σου δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να την κάνεις ν’ αλλάξει γνώμη.

3 προτάσεις ως δώρο για τη Γιορτή της μητέρας από το AxnariFashion.gr

ΜΑΚΡΥ PLUS SIZE ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΑΓΙΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΛΙΝΑ
ΛΕΥΚΟ ΣΑΚΑΚΙ ΜΕ ΠΑΓΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΛΙΝΑ 
ΜΠΛΕ PENCIL ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΦΟΥΣΤΑ 
Διεύθυνση καταστήματος
AxnariFashion, Χατζηδημητρίου 32, ΤΚ 58100, Γιαννιτσά.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη 09:00 – 14:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή
09:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00
09:00 – 15:00 Σάββατο

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.