Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΠέλλαςΣυνεδριάζει σήμερα Τρίτη 23 Μαϊου, στις 8.00 το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα της  Η.Δ.: 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) Πρόσληψη υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2023.
2) Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ για απασχόληση στο Δήμο μας κατά την περίοδο 2023-2024.
3) Αντικατάσταση μελών στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Πέλλας.
4) Έγκριση ισολογισμού – απολογισμού της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας για το έτος 2022.
5) Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πέλλας και Βιώσιμης Πόλης για την Διοικητική και Τεχνική Υποστήριξη Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πέλλας
6) Έγκριση Β΄ τροποποίησης της με αριθμ. 24/2028 μελέτης του έργου: Ανόρυξη νέων υδρευτικών γεωτρήσεων – επέκταση δικτύων ύδρευσης στο Δήμο Πέλλας, πρ/σμού: 1.750.000,00 €.
7) Έγκριση του 2ου ΑΠΕ και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: Αντικατάσταση από αμιαντοσωλήνες σε πλαστικούς σωλήνες P.V.C με νέες παροχές του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Παλαιφύτου του Δήμου Πέλλας.
8) Έγκριση τροποποίησης του μνημονίου συνεργασίας , μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, του υποέργου 4 "Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες" του έργου «Ανόρυξη νέων υδρευτικών γεωτρήσεων – επέκταση και αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στο Δήμο Πέλλας και προμήθειας συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου των διαρροών για την παρακολούθηση των εγκαταστάσεων ύδρευσης της ΔΕ Πέλλας του Δήμου Πέλλας», με το ποσό των 106.200,00 €. 
9) Έγκριση 2ου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας του υποέργου 2 "Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες" του έργου: «Κατασκευή αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της Τ.Κ. Αθύρων του Δήμου Πέλλας», με το ποσό των 44.060,00 €.
10) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Κατασκευή Πράσινου Σημείου Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας. 
11) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Πέλλας
12) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Πέλλας.
13) Έγκριση αποζημίωσης λόγω πράξης εφαρμογής
14) Έγκριση συμψηφισμού εισφοράς σε χρήμα και αποζημίωσης λόγω πράξης εφαρμογής
15) Αγορά αγροτικού ακινήτου 
16) Έγκριση αιτήματος για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης, τελειόφοιτου Πανεπιστημίου
17) Απομάκρυνση θέσης περιπτέρου στην κοινότητα Κρύας Βρύσης
18) Κοπή δένδρων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.