Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το απόγευμα στο Προεδρικό ο Ν. Ανδρουλάκης για τη διερευνητική – Πώς προχωρά η διαδικασία


Θέσεις μάχης παίρνουν τα κόμματα για την δεύτερη κάλπη στις 25 Ιουνίου, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάθεσης των διερευνητικών εντολών. Ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε τηλεφώνημα από την κυρία Σακελλαροπούλου και αναμένεται στο Προεδρικό Μέγαρο στις 18: 30 για την παραλαβή της τρίτης διερευνητικής εντολής. 
Στο Προεδρικό Μέγαρο, μετέβη το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν παρέλαβε την εντολή από την Πρόεδρο και χαρακτήρισε σε δηλώσεις του, απρόσμενα οδυνηρό σοκ το εκλογικό αποτέλεσμα.Eφόσον ολοκληρωθεί ο γύρος αναζήτησης των διερευνητικών εντολών, μετά αναμένονται οι κινήσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής και ορκωμοσία υπηρεσιακής κυβέρνησης προκειμένου να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Χθες (22/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς, ότι η κυβέρνηση θα προτείνει την επίσπευση της σύγκλησης και διάλυσης της νέας Βουλής.
Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του επιδώσει τη δεύτερη διερευνητική εντολή, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε δηλώσεις αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έκανε λόγο για οδυνηρό σοκ, τονίζοντας μάλιστα ότι φοβάται πως θα είναι και για την κοινωνία ένα οδυνηρό αποτέλεσμα. Σημείωσε ότι διαμορφώθηκαν συσχετισμοί που όπως είπε αν επαναληφθούν θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυξίας για τη Δημοκρατία.

Στις 11 το πρωί ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο του άρθρου 37 του Συντάγματος, προκειμένου να πάρει την δεύτερη διερευνητική εντολή, την οποία, όπως είπε και ο ίδιος δεν θα παραλάβει, καθώς υπογράμμισε ότι δεν προκύπτουν οι συνθήκες προκειμένου να δημιουργηθεί κυβέρνηση. Ανταποκρίθηκα, είπε χαρακτηριστικά στη συνταγματική υποχρέωση να έλθω. Έχετε τη δικαιοδοσία είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το τι θα ακολουθήσει. Από την πλευρά της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωσε ότι το Σύνταγμα με τρόπο σαφή έχει ορίσει τη διαδικασία από εδώ και πέρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Νίκο μη παραλαμβάνεις και εσύ.
    Μάλλον δε χρειάζεται να μάθουμε τι έγινε με το predator.
    Ίσως αν εσύ γνωρίζεις, πιθανόν αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να ζεις σε χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα και να σε παρακολουθούν δεν νομίζω ότι είναι πρέπον. Όπως δεν είναι πρέπον ο Πρωθυπουργός της χώρας να παρακολουθεί τους υπουργούς του. Προφανώς ο λαός όταν πήγε να ψηφίσει στη κάλπη θεώρησε το συμβάν αρκετά αστείο, γιατί διαφορετικά δεν θα είχε δώσει υψηλό ποσοστό στη Ν.Δ. Το συμπέρασμα είναι ότι η ψήφος στη Ν.Δ είναι ανώριμη, βιαστική και κατευθυνόμενη, εν αντιθέσει με τη ψήφο στο Σύριζα ή στο ΠΑΣΟΚ όπου εκεί λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου όπου έχει γίνει από τα ΜΜΕ. Τα πετσοταισμενα κανάλια που χειραγωγούν την ψήφο του λαού σκαβοντας το λακο του. Η αυτοδυναμία στη Μητσοτάκη ΑΕ & Σία θα είναι σαν την αυτοδυναμία του Ερντογάν. Σουλτάνος με τους σκλάβους του.

      Διαγραφή
    2. Έχεις την εντύπωση ότι οι Έλληνες απελευθερώθηκαν το 1821;

      Διαγραφή
    3. Αν νιώθεις εγκλωβισμενος στην επιλογή σου προλαβαίνεις να διορθώσεις το λάθος σου. Πίστεψέ με θα σου κοστίσει πολύ ακριβά αν δεν το κάνεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.