Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή της μητέρας: Πως να διαλέξεις το καλύτερο κόσμημα για δώρο



Χρήσιμες συμβουλές για να βρεις το κόσμημα που θα προσφέρεις ως δώρο στη μητέρα σου και θα την κάνει πραγματική χαρούμενη.

Τα κοσμήματα αποτελούσαν πάντα μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές δώρου για τη Γιορτή της Μητέρας. Συνεπώς η απόφαση να της προσφέρεις ένα κόσμημα, για την Ημέρα, είναι μια εύκολη υπόθεση. Η δυσκολία έγκειται στο να βρεις εκείνο που της ταιριάζει, ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις της και θα της αρέσει πραγματικά. Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο ωραίο αίσθηση από το να βλέπεις τον παραλήπτη του δώρου σου να λάμπει από χαρά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη μητέρα σου.

Γιατί να επιλέξεις ένα κόσμημα ως δώρο
Πρώτα απ’ όλα κοσμήματα έχουν συναισθηματική αξία και οι μητέρες εκτιμούν περισσότερο αυτού του είδους τα δώρα, σε σύγκριση μ’ εκείνα που είναι απλά και μόνο χρηστικά. Ακόμη και το γεγονός πως το κόσμημα, έρχεται σ’ επαφή με το σώμα μας και το κουβαλάμε παντού μαζί μας, δημιουργεί μια σύνδεση με τον άνθρωπο που μας το προσέφερε και μας κάνει να τον αισθανόμαστε δίπλα μας. Επιπλέον, τα κοσμήματα είναι ανθεκτικά στον χρόνο, ιδίως αν είναι κατασκευασμένα από μέταλλα που αντέχουν (όπως είναι το ανοξείδωτο ατσάλι). Τότε δεν φθείρονται, δεν μαυρίζουν, δεν αλλοιώνονται και δεν προκαλούν αλλεργίες. Μάλιστα, σε περίπτωση που επιλέξεις κάποιο all time classic σχέδιο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το φορά μια ζωή και θα της έρχεσαι πάντα στο μυαλό. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα των κοσμημάτων είναι πως δεν έχουν ηλικιακό περιορισμό. Μπορείς να τα προσφέρεις σε γυναίκες όλων των ηλικιών και μάλιστα δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, σ’ όποια δεκαετία κι αν ανήκουν. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό πως δεν χρειάζεται να γνωρίζεις το νούμερο ή το μέγεθος του παραλήπτη για να του κάνεις δώρο ένα κόσμημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πέσεις μέσα στο γούστο του.

Tips για να βρεις το καλύτερο δώρο
Το μυστικό για να είναι επιτυχημένο το δώρο σου, είναι ν’ αφήσεις στην άκρη το προσωπικό σου γούστο και να θέσεις σε προτεραιότητα τις προτιμήσεις του παραλήπτη. Αν αυτό σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή. Ξεκίνα παρατηρώντας το συνολικό στυλ της μητέρας σου και προσπάθησε να το κατατάξεις σε κάποια κατηγορία, ώστε να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Παραδείγματος χάρη, μπορεί να είναι boho, athleisure, formal ή οτιδήποτε άλλο. Επιχείρησε λοιπόν να βρεις ένα κόσμημα που εντάσσεται σ’ αυτή την κατηγορία. Στη συνέχεια, σκέψου το είδος των κοσμημάτων που την έχεις δει να φοράει, τα χρώματα ή τα μέταλλα που προτιμά και φυσικά το μέγεθος. Μην ξεχάσεις να συνυπολογίσεις και το lifestyle της. Με απλά λόγια, δεν μπορείς να πάρεις δώρο ένα περιδέραιο σε μία γυναίκα που δεν παρευρίσκεται σε επίσημα καλέσματα. Αν νιώθεις πως έχεις φτάσει σε αδιέξοδο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κάποια φίλη της. Αν πάλι δεν μπορείς να βρεις βοήθεια, προτίμησε ένα κλασσικό και διαχρονικό κομμάτι με το οποίο δύσκολα θα πέσεις έξω. Τέλος αν πρόκειται για μια γυναίκα που έχει στη συλλογή της αμέτρητα κομμάτια και λατρεύει τη μόδα, 
ρίξε μια ματιά στις τάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το εκτιμήσει. Παραδείγματος χάρη, φέτος κυριαρχούν οι ασημί αποχρώσεις, το σκούρο μπλε και τα πολύχρωμα κοσμήματα.

Σε κάθε περίπτωση, μη ξεχνάς πως η μητέρα προσωποποιεί την ανιδιοτελή αγάπη και το πιθανότερο είναι να χαρεί απλά και μόνο με την κίνηση σου, πριν προλάβει ν’ ανοίξει το κουτί.

Προτάσεις δώρων για τη Γιορτή της Μητέρας από το Stan&Stefan με έκπτωση 15% με τον κωδικό “MOM15”

Χρυσό Δαχτυλίδι

Πολύχρωμο Bραχιόλι

Κολιέ σε σχήμα καρδιάς


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.