Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας



Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας στα πλαίσια του Μήνα Παιδικού Βιβλίου με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μπέλα Μπαλού» της Τριανταφυλλένιας Τσιακμάκη την Τετάρτη 17 Μαΐου, ώρα 7 μ.μ. στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας

Η Μπέλα Μπαλού είναι μια όμορφη και ζωηρή γατούλα με ελεύθερο πνεύμα. Εξαιτίας όμως του υπερβολικά ατίθασου χαρακτήρα της δυσκολευόταν να αυτοπειθαρχήσει, να δει τα καλά όρια και να νιώσει κατανόηση. Μέσα όμως από τα καμώματα και τα παθήματά της έμαθε να αυτοπειθαρχεί, να βλέπει αλλά και να βάζει καλά όρια νιώθοντας παράλληλα ενσυναίσθηση, κατανόηση, ευγνωμοσύνη και αγάπη για την οικογένειά της και τον φίλο της τον Μπίγκο. Απόκτησε ενσυνειδητότητα και διάκριση. Στο τέλος ως ελεύθερο και φωτεινό πνεύμα την βλέπουμε να εμπνέει τα γατάκια της γειτονιάς..!

Η συγγραφέας θα αφηγηθεί την ιστορία της ζωηρής και όμορφης γατούλας που είναι η πρωταγωνίστρια του βιβλίου και θα ακολουθήσει συζήτηση με τα παιδιά και πολλά παραμυθοπαιχνίδια!

Σας περιμένουμε...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.