Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: Δουλεύουμε με σταθερότητα και προσήλωση, υλοποιώντας έργα ουσίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής



Στο οδικό δίκτυο Φούστανης – Αετοχωρίου – Αρχαγγέλου μέχρι τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς εργάζονται από νωρίς το πρωί σήμερα, τα γκρέηντερ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Τα συνεργεία πραγματοποιούν καθαρισμό πρανών και ερεισμάτων από την αυτοφυή βλάστηση, από κλαδιά δένδρων και θάμνων, που δυσχεραίνουν την ορατότητα των οδηγών, δημιουργούν δυσκολίες στη διέλευση των οχημάτων και δυσχεραίνουν την απορροή των ομβρίων από το οδόστρωμα. «Παράλληλα με τα έργα που υλοποιούμε μέσω διαφόρων προγραμμάτων, στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πέλλας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, «βγάζουμε στους δρόμους και τα δικά μας μηχανήματα έργου για συμπληρωματικές παρεμβάσεις, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας και των επισκεπτών της Πέλλας. Θεωρούμε έργα ουσίας εκείνα που, πρωτίστως, αποσκοπούν στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, για αυτό δουλεύουμε με σταθερότητα και προσήλωση προς το σκοπό αυτό».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κύριε Τζαμτζη 25-30 χρόνια πολιτικός στην Πέλλα με μισθό ε? όχι τζαμπα...όχι εθελοντικά! Ωραίος είσαι φίλε..ωραίος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Esi re exypne den tha plironosoun. grafis vlakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το πάρτυ συνεχίζεται!μηπως ήρθε η ωρα να επιστρέψεις στα μελλισια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.