Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση του Πάνου Ζαρογουλίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα


Με το πέρας της εκλογικής αυτής εμπειρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους φίλους συνεργάτες και υποστηρικτές, που στάθηκαν αρωγοί και στυλοβάτες της επίπονης προσπάθειάς μου 
Το συμπέρασμα των εκλογών είναι σαφές! 
Από εχθές το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου ως Gamechanger λαμβάνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ελληνικό λαό για να καταθέσει αξιόμαχες και ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις ώστε να απεγκλωβιστεί ο λαός από την πολιτική των pass.gr που κρατούν δέσμια την κοινωνία στην υπανάπτυξη και τον πελατειασμό.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου για το αποτέλεσμα που πετύχαμε ! 
Μετά από 11 χρόνια απουσίας έχουμε πλέον κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στον Νομό μας και αυτό το πετύχαμε μαζί ! 
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη τις εμπειρίες και την φιλία σας !!!
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως επιτρέψτε μου να το χαρίσω στην λατρεμένη μου Lia Liapaki που δίχως την στήριξή της τίποτα δεν θα ήταν εφικτό !
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Φίλε και σύντροφε Πάνο, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα σου όλον αυτόν τον καιρό. Ήσουν αξιοπρεπής και Κύριος. Θα είμαστε υποστηρικτές σου πάντοτε σε ότι κι αν κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.