Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της Ένωσης Ημαθίας με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας



Η Ένωση μας, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόρη Γερακαράκου και εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Μούρτη και το Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Τσιλώνη , πραγματοποίησε με πρωτοβουλία της την 09/05/2023 , συνάντηση με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, αφού εκφράστηκε από μέρους μας η ικανοποίηση μας για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και επαναλειτουργία της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, αναπτύξαμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των συναδέρφων μας για τη στελέχωση της Σχολής.

Ζητήθηκε από τον κ. Αρχηγό η στελέχωση της νέας αυτής υπηρεσίας να πραγματοποιηθεί κυρίαρχα, με αστυνομικό προσωπικό που δεν υπηρετεί στα γεωγραφικά όρια του Νομού Ημαθίας καθώς επίσης και πως είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Γεγονός το οποίο δύναται να πραγματοποιηθεί με τις τακτικές μεταθέσεις του μηνός Σεπτεμβρίου.

Από μέρους του ο κ. Αρχηγός κατανόησε το δίκαιο των προβληματισμών των οποίων αναπτύξαμε , και υποσχέθηκε την ικανοποίηση αυτών στο μέτρο του δυνατού.

Οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, του οποίου η παρουσία στην ανωτέρω συνάντηση υπήρξε καταλυτική αφενός στην ανάπτυξη των ισχυρισμών μας , αφετέρου δε και στην εξέταση των προτάσεων μας από μέρους της Φυσικής Ηγεσίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Μούρτης Απόστολος

Ο Γεν Γραμματέας
Τσιλώνης Νικόλαος

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.