Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του ΔΣ ΔΕΥΑ Πέλλας


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ ΔΕΥΑΠ σύμφωνα με τον Ν.1069/80 άρθρο 4 παρ. 2, που θα γίνει στις 24/05/2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (Εθνικής Αντίστασης 1, Γιαννιτσά), για να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

1. Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Πέλλας για τα έτη 2024,2025 και 2026.
2. 3η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2023 της ΔΕΥΑΠ.
3. Έγκριση Δαπανών για επείγουσες ανάγκες μέχρι 200,00€.
4. Αιτήσεις – Διάφορα.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΠ
Γεώργιος Τόσιος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δειτε ποιοι μας διοικουν!! Διαβαστε θεματα ημερησιας διαταξης για μια ΔΕΥΑ ενος τοσο μεγαλου Δήμου οπως αυτος της Πελλας!! Ξεχασαν να βαλουν το θεμα της προεκλογικης προσληψης δημοσιογραφου στην επιχειρηση που θα κοστισει 8.500 €. Μαλλον κ. Τοσιο & κ. Σταμκο τα "λυσατε" ολα τα θεματα και αντι να προσλαμβανετε ειδικοτητες που η ΔΕΥΑ εχει αναγκη, αρχισατε το προεκλογικο "πάρτα ολα". Ρωτηστε καλυτερα για να ειστε προετοιμασμενοι το πως πεθαινει μια αλεπου... 🦊🦊🦊

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.