Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αδικήματα και συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία


Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

Χαλκιδική
Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 10ης Ιανουαρίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από αντλιοστάσιο αγροτεμαχίου, καλώδια αξίας 400 ευρώ.

Πιερία
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών 
Συνελήφθησαν χθες (3 Ιουνίου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο ένας εξ’ αυτών, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 5 αλλοδαπούς και 1 ανήλικο παιδί, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, καθώς και χρηματικό ποσό 85 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.