Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιδοτούμενο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων γυναικών ιδιωτικού τομέαΟ Δήμος Σκύδρας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης, προωθεί την παρακάτω ανακοίνωση του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης – Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (φορέα που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) η οποία αναφέρεται στην πρόσκληση γυναικών για να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο:

«Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης εργαζόμενων γυναικών ιδιωτικού Τομέα (Εκτός Αττικής) για την ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών δεξιοτήτων».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  • υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης (6 συνεδρίες ανά ωφελούμενη)
  • κατάρτιση διάρκειας 100 ωρών (έως 4 ώρες/ημέρα επιμόρφωσης)
  • βιωματικά εργαστήρια (διάρκειας 2 ωρών)
  • Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρασχεθούν διαδικτυακά, ενώ η διάρκεια υλοποίησης των παραπάνω δράσεων του προγράμματος θα είναι από μέσα Ιουλίου 2023 έως τέλος Σεπτεμβρίου 2023.

Παρέχεται στις συμμετέχουσες εκπαιδευτικό επίδομα: 100 ώρες κατάρτισης x 5,00 € = 500,00 € συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος είναι η συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω δράσεις του προγράμματος.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται διαδικτυακά, δηλώνοντας μία μόνο Περιφέρεια υλοποίησης (αφορά στο σύνολο των Περιφερειών πλην Αττικής), στην ιστοσελίδα: https://womenleaders.inedivim.gr/p/m/aplymail/el-GR

Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής: Παρασκευή 23/06/2023 και ώρα 00:00:01.

Λήξη υποβολής των αιτήσεων: Παρασκευή 07/07/2023 και ώρα 23.59.00.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους όρους, τον τρόπο συμμετοχής κ.λπ. βρίσκονται στην αναλυτική πρόσκληση, καθώς και στην ιστοσελίδα: https://womenleaders.inedivim.gr/p/m/NEWS/el-GR.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.