Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Δ/νσης Δασών Π.Ε. ΠέλλαςΜε το παρόν δελτίο τύπου ενημερώνουμε τους πολίτες ότι στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης του έργου: «Εργασίες ειδικών δασοτεχνικών έργων του άρθρου 16 παρ. 5 του ν.998/1979 για τον καθαρισμό των δασών και δασικών εκτάσεων, για τη συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου και των αντιπυρικών ζωνών, σε εκτάσεις ευθύνης των Δασαρχείων Αριδαίας και Έδεσσας», η οποία έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και μιας εργοληπτικής επιχείρησης, έχει ξεκινήσει στο Δάσος-Πάρκο Έδεσσας η εφαρμογή της μελέτης «Δασοκομικοί χειρισμοί στο περιαστικό δάσος Έδεσσας για λόγους αντιπυρικής προστασίας».

Το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα εκτελεστούν οι εργασίες των δασοκομικών χειρισμών ανέρχεται σε τρείς (3) μήνες και για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος, παρακαλούνται οι πολίτες που κινούνται στο χώρο του Δάσους-Πάρκου Έδεσσας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την περίοδο αυτή.

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Δασών Π.Ε. Πέλλας 
Ζαχαρίας Παπαδόπουλος Δασολόγος με βαθμό Α'
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.