Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή του Ιορδάνη Τζαμτζή προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας


Ευχαριστώ από καρδιάς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας και προσωπικά τον Διοικητή του Σώματος στην Πέλλα, Πύραρχο Ζώη Γιώτη για την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για καθαρισμό του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου στην Έδεσσα , από μεγάλο όγκο φύλλων και φερτών υλικών, που κατέκλυσαν το χώρο, μετά την ισχυρή βροχόπτωση της Κυριακής 2 Ιουλίου.

Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος εργάσθηκαν με φιλότιμο και ειλικρινές ενδιαφέρον, διευκολύνοντας την τάξη και την ασφαλή πρόσβαση των πολιτών στο κτίριο Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καταδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την πολλαπλή και πολυσχιδή προσφορά της Πυροσβεστικής στους πολίτες, σε όλες τις συνθήκες.

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Πύραρχο Ζώη Γιώτη και σε κάθε έναν ξεχωριστά τους Πυροσβέστες της Πέλλας, για την πολύτιμη συνεργασία τους σε κάθε περίπτωση και το αίσθημα ασφαλείας που μας εμπνέουν, χάρη στην άψογη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, το ζήλο και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν σε κάθε κρίση.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ιορδάνης Τζαμτζής,
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.