Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φλώρινα: Αρκούδα έφτασε σε πλατεία που παίζουν παιδιά, στη Σκοπιά (Βίντεο)Η αρκούδα κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή στην Σκοπιά στη Φλώρινα και έφτασε σε κεντρική πλατεία της περιοχής…

Η αρκούδα έψαχνε πιθανότατα για τροφή και έφτασε σε κεντρική πλατεία στην Σκοπιά στη Φλώρινα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στο σημείο και παιδιά που συνηθίζουν το καλοκαίρι να κάθονται μέχρι αργά για να παίξουν. Κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να την «καταδιώκουν» με αυτοκίνητο, σε μια προσπάθεια να την αναγκάσουν να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον. Κάτι που όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο συνέβη λίγο αργότερα.Η αρκούδα έκανε την εμφάνιση της στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Σκοπιάς στη Φλώρινα τη νύχτα της Τρίτης 4 Ιουλίου του 2023 αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων την ακολούθησαν με το αυτοκίνητο προκειμένου να την απομακρύνουν καθώς λόγω του καλοκαιριού κάτοικοι και κυρίως παιδιά παίζουν στις πλατείες και τα σοκάκια του χωριού.
Η αρκούδα τελικά απομακρύνθηκε από το κέντρο του χωριού στη Φλώρινα και επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον.
Οι κάτοικοι πάντως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμοδίους προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο πρόβλημα που τυχόν δημιουργηθεί στο μέλλον αν κάποιος κάτοικος ή παιδί έρθει αντιμέτωπο με την αρκούδα αφού ήδη κατέβηκε στην πλατεία του χωριού ψάχνοντας τροφή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.