Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πέθανε ο εμβληματικός εκδότης Στέφανος Βαγουρδής



Σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία του πνοή χθες στις 11 το βράδυ, στο νοσοκομείο της Έδεσσας ο Στέφανος Βαγουρδής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
Ο Στέφανος Βαγουρδής, μια εμβληματική προσωπικότητα της Έδεσσας, ήταν εκδότης των εφημερίδων "Εδεσσαϊκή" και "Πρωινή", "Γιαννιτσά". Ήταν επικεφαλής του εκδοτικού συγκροτήματος "Βαγουρδή", που κυριαρχεί στο χώρο των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκδόσεων και γραφικών τεχνών καθώς επίσης και στους κλάδους των εκτυπώσεων.
Το όνομα και η δράση που ανέπτυξε ο Στέφανος Βαγουρδής διαχρονικά ήταν ταυτισμένα με τον τύπο και τις εφημερίδες. Με σεμνότητα, αλλά με πάθος και αγωνία για τις εξελίξεις έδινε επι σειρά ετών την δική του "μάχη" για την ανάπτυξη του τόπου μας. 
Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο Σούλα και στα παιδιά του, τον Μάκη και την Μαρία που είναι άξιοι συνεχιστές του έργου του πατέρα τους.

Η κόρη του Μαρία, μέσα από το διαδίκτυο έκανε χθες το βράδυ γνωστή την είδηση του θανάτου του αγαπημένου πατέρα της:
"Ο μπαμπάκας μας "έφυγε", ανήμερα, της Αγίας Βάσσης της Εδεσσαίας, στις 22.59 μμ.
Αυτό, που με παρηγορεί είναι το γεγονός ό,τι, χθες το απόγευμα, έλαβε την Θεία Κοινωνία, εντός του νοσοκομείου, που, τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει δεύτερο σπίτι μας!!
Ευχαριστώ, Θεέ μου, που τον αξίωσες και, τώρα, εύχομαι και ελπίζω να έχει Καλό Παράδεισο, ο γλυκούλης μου, ο πατερούλης μου."

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, στις 11.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης, στην Έδεσσα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σπουδαίος και άξιος! Τέτοιες προσωπικότητες κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο χωριό και την πόλη….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συλλυπητήριά στην οικογένεια καλό παράδεισο να έχει ο κύριος Στεφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.