Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου διοικητηρίου ΗμαθίαςΞεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου Διοικητηρίου της Ημαθίας, που θα είναι η νέα έδρα της Αντιπεριφέρειας.

«Δώσαμε οριστική λύση στο κτιριακό πρόβλημα της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και τώρα θεμελιώνουμε το νέο Διοικητήριο. Λύσαμε το ζήτημα του χώρου. Ετοιμάσουμε μία άρτια και ολοκληρωμένη πρόταση, για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του έργου με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πόρους από το Πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Υπουργείου Εσωτερικών. Και έχοντας λύσει αυτά τα τρία μεγάλα ζητήματα, είμαστε απόψε εδώ και το νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας στην Ημαθία γίνεται πράξη.

Οι πολίτες στην Ημαθία και οι εργαζόμενοι στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας σύντομα θα αποκτήσουν ένα κτίριο αντάξιο της ιστορίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, που κατασκευάζεται στην είσοδο της πόλης, σε μία περιοχή που έχει χωροθετηθεί το Δικαστικό Μέγαρο και το Κτίριο της Αστυνομίας.», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Βιοκλιματικός σχεδιασμός
«Είμαι βέβαιος ότι το νέο Διοικητήριο θα βοηθήσει καταλυτικά στην καλύτερη λειτουργία όλων των υπηρεσιών και πάνω και πρώτα απ’ όλα στην καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των συμπολιτών μας. Το κτίριο κατασκευάζεται με βάση τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, έχοντας σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη εξοικονόμηση πόρων, ώστε οι πόροι αυτοί να απελευθερώνονται και να επιστρέφουν στην κοινωνία με ακόμα περισσότερα έργα και δράσεις», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.