Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριστερή Κίνηση Πέλλας: Υπογραφές για να πάρει πάρκο των Γιαννιτσών το όνομα του Παύλου Φύσσα



ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ !! 
1034 υπογραφές μέσα στις πρώτες μέρες της καμπάνιας ώστε το πάρκο της οδού Κ. Ασμανίδη στα Γιαννιτσά να πάρει το όνομα του Παύλου Φύσσα τιμώντας τη μνήμη του! Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του, στέλνουμε ήδη ένα δυνατό αντιφασιστικό μήνυμα από όλες τις γειτονιές των Γιαννιτσών !! 
Είναι μονο η αρχή φυσικά αφού το πάρκο και η γειτονιά μπήκαν ήδη σε μια εποχή λαϊκής αυτοοργάνωσης, αγωνιστικής και μαχητικής δράσης και αλληλεγγύης!! 
Τις επόμενες μέρες η συνέλευση του πάρκου θα ανακοινώσει τις πρώτες δράσεις!!! 
Η καμπάνια συνεχίζεται μέχρι 17 Νοεμβρίου !!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αν βγεί κάποιος να συλλέξει υπογραφές για να μην πάρει το πάρκο το όνομα του, σίγουρα θα συλλέξει παραπάνω. Ο Παύλος Φύσσας έγινε με το θάνατό του σύμβολο κατά του φασισμού. 45 ημέρες όμως μετά τη δολοφονία Φύσσα, δολοφονούνται για αντίποινα οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης, πράξη για την οποία δεν μιλάει κανείς. Πολύ καλά λοιπόν και πολεμάμε τον φασισμό, ο φασισμός όμως είναι αμφίστροφος. Κάτω οι δεξιοί και οι αριστεροί φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.