Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δέσποινα Βασιλειάδου: Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα περιοδεία στην Πέλλα (φωτο)Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη συμμετείχε στην επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα σήμερα 28/9 σε Αριδαία, Έδεσσα και Κρύα Βρύση.

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Βασιλειάδου συνόδευσε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν την πόλη της Έδεσσας, της Αριδαίας και κατέληξαν στην Κρύα Βρύση και είχαν την ευκαιρία μαζί με τους υπολοίπους υποψηφίους του Συνδυασμού, να συνομιλήσουν συνομίλησαν με κατοίκους, με καταστηματάρχες, εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα επισκέψεων της κας Βασιλειάδου χθες, επισκέφτηκε τις κοινότητες Καρυδιά και Λουτράκι όπου βρέθηκε με τους κατοίκους και είχε ζεστή φιλοξενία.

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment