Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε αυτόν τον Δήμο - Να είστε σίγουροι για αυτό (φωτο)Με μηνύματα νίκης και έκδηλο τον ενθουσιασμό των πολιτών, συνεχίστηκε χθες και σήμερα η περιοδεία του δήμαρχου Πέλλας και επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε", κ. Γρηγόρη Στάμκου.

Ο δήμαρχος και η πολυπληθής ομάδα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων εισέπραξαν τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα των κατοίκων του Νέου Μυλοτόπου και των Γαλατάδων και συνομίλησαν μαζί τους, αναλύοντας τις θέσεις του προγράμματός τους για την νέα θητεία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνδημότες του για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο και στο συνδυασμό Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε και δεσμεύθηκε ότι “θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου με ασφάλεια και συνετή πορεία. Να είστε σίγουροι για αυτό. Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε αυτόν τον Δήμο. Με την υπευθυνότητα, με την εντιμότητα, με την εργατικότητα, με την αφοσίωση και το σεβασμό που δείχνουμε χρόνια τώρα στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας!

Γραφείο τύπου συνδυασμού
Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε
stper
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment