Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Στάθη Φουντουκίδη με το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου ΠέλλαςΟ υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας στα πλαίσια των προεκλογικών επισκέψεων, συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Πέλλας. Μετά την συνάντηση δήλωσε: 

''Ένα από τα μείζονα προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών παραμένει η υπογεννητικότητα και η δημογραφική αποδυνάμωση τους. Το πρόβλημα που αφορά και την ελληνική κοινωνία χρήζει σοβαρού προγραμματισμού και μεθοδικής αντιμετώπισης''. 
Γι΄ αυτό και στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τα θέματα που απασχόλησαν ήταν πολύ συγκεκριμένα, όπως και οι προτάσεις που έθεσαν οι εκπρόσωποι τους.
 Η δέσμευση του Στάθη Φουντουκίδη δεν περιορίστηκε μόνο στα επιμέρους, αλλά εξήγγειλε τη δημιουργία εξειδικευμένου γραφείου για την οικογένεια και το παιδί, το οποίο σε συνεργασία με τους ανάλογους συλλόγους και φορείς θα ανατέμνει τα προβλήματα που τους αφορούν και θα εκπονεί σχεδιασμό και προγράμματα επίλυσης τους.  Άλλωστε η οικονομική ενδυνάμωση του δήμου δεν ευνοεί μόνο την πραγμάτωση μιας δυναμικής δημογραφικής πολιτικής, αλλά και την προϋποθέτει.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment