Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση μελών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με τον Αρχηγό Λάζαρο ΜαυρόπουλοΗ Ένωσή μας εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Πέτρο Γιαρισκάνη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Σταύρο Κουκουφίκη, πραγματοποίησε συνάντηση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Με τον κ. Αρχηγό έλαβε χώρα εποικοδομητική συζήτηση επί των τρέχοντων θεμάτων και ανησυχιών που απασχολούν τα μέλη μας, στην περιφέρεια μας και δη την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, έχοντας υπηρετήσει σε καίριες θέσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, και έχοντας πλήρη εικόνα προσώπων και καταστάσεων, γνωρίζει όχι μόνο τα αμιγώς υπηρεσιακά ζητήματα, αλλά και αυτά που σχετίζονται με την ευρύτερη κοινωνική ζωή εν γένει.

Η Ένωσή μας ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την, επί σειρά ετών, έμπρακτη στήριξή του στο έργο που επιτελεί η Ένωσή μας. Όντας πάντα προσιτός, έχει αποδείξει ότι μόλις γίνεται γνώστης των ζητημάτων - προβλημάτων - ανησυχιών που του μεταφέρουμε, άμεσα ανταποκρίνεται, με τις ενέργειες του να χαρακτηρίζονται από στρατηγική επιλογή χρόνου παρέμβασης, αποτελεσματικότητα, μα προπάντων, ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.