Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις Συντονιστικής Επιτροπής ''Νοσοκομείου Έδεσσας SOS'' ενόψει επερχόμενου ΣυλλαλητηρίουΣτις 25 Οκτωβρίου 2023 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Έδεσσας, η Συντονιστική Επιτροπή "Νοσοκομείο Έδεσσας SOS" κάλεσε τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Έδεσσας. 
Παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Παναγίτσας, Ζέρβης και Πλατάνης, καθώς και ο Πρόεδρος του ΜΕΣΝΑ Άρνισσας. 
Ενημερώθηκαν από τη Συντονιστική Επιτροπή για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Έδεσσας και τους ζητήθηκε να κινητοποιήσουν τον κόσμο της περιοχής τους για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. 
Ζητήθηκε επίσης από τους εκπροσώπους της Βεγορίτιδας να οργανώσουν συγκέντρωση στην Άρνισσα, προκειμένου η Συντονιστική να ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής πριν το συλλαλητήριο. 
Η Συντονιστική θα προβεί και σε άλλες ενέργειες ώστε να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο εν όψει του επερχόμενου Συλλαλητηρίου.                     

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.