Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Λαϊκής Συσπείρωσης Σκύδρας



Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκύδρας ευχαριστεί όλους τους δημότες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια. Ψήφος που μας δίνει το δικαίωμα αλλά και την ευθύνη να τους εκπροσωπούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για ακόμα μία θητεία.

Το αποτέλεσμα κρίνει τον αγώνα που δώσαμε μαζί σε όλη την προεκλογική περίοδο, αλλά και τον αγώνα που δώσαμε σε όλη την προηγούμενη θητεία μας και τη στάσης μας που δεν ήταν άλλη από αυτή της διεκδίκησης και της υπεράσπισης των αναγκών των λαϊκών νοικοκυριών της περιοχής μας.

Είναι αποτέλεσμα όμως και της ανόδου της αποφασιστικότητας όλου του λαού πανελλαδικά όπως αυτή εκφράστηκε με την αύξηση των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλη την Ελλάδα, του ψηφοδελτίου που στηρίχθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Από σήμερα είμαστε πιο δυνατοί , χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις νίκες στους Δήμους Πάτρας, Ικαρίας, Τυρνάβου, Καισαριανής και Πετρούπολης όπου αναδείχθηκαν κομμουνιστές δήμαρχοι.

Αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας να συνεχίσουμε κάνουμε αυτό που κάνουμε ήδη.

Να είμαστε στο πλευρό του λαού μαζί με το λαό.

Γιατί μονάχα ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.