Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με διαγραμμίσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο συνεχίζει ο Ιορδάνης Τζαμτζής τα έργα οδικής ασφάλειαςΔιαγραμμίσεις στο σύνολο του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προβλέπει η σχετική σύμβαση που υπεγράφη το πρωί από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, και εκπρόσωπο της αναδόχου εργοληπτικής εταιρίας, για την εκτέλεση του έργου «Διαγράμμιση Επαρχιακού Δικτύου 2022».

Αντικείμενο του έργου είναι η οριζόντια σήμανση, με παρεμβάσεις επαναδιαγράμμισης σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής και υαλοσφαιριδίων, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Οι εργασίες ξεκινούν στις αρχές Νοεμβρίου ενώ το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την υπογραφή της Σύμβασης τόνισε : « Συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για περισσότερη ασφάλεια στις μετακινήσεις, ανταποκρινόμενοι σε ένα βασικό αίτημα των συμπολιτών μας. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και κάθε σύγχρονο μέσο για την αποτελεσματική προστασία της ανθρώπινης ζωής».
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Φυσικά στα Άθυρα ούτε ένα μέτρο διαγραμισης δεν θα γίνει καλή πενταετία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανακλαστικά για να μην σκοτωθούμε το βράδυ πότε θα βάλετε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ιορδανη πες εκεινον τον απο πανω σου που μονο φωτο ξερει να βγαινει να βαλει κανα φως στο δρομο θεσσαλονικης προς πελλα γιατι ειναι λες και οδηγας στο βουνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.