Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον ΥΠΑΑΤ Λευτέρη ΑυγενάκηΟ Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε εχθές Δευτέρα συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκη, την πρώτη από την ανάληψη των καθηκόντων του, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς μικρά και μεγάλα αγροτικά ζητήματα, οι προκλήσεις που προκύπτουν από τη διεθνή κατάσταση και την κλιματική κρίση, αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων.

Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να θέσει σειρά θεμάτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στην Πέλλα, όπου η αγροτική παραγωγή αλλά και η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων αποτελούν κυρίαρχες οικονομικές δραστηριότητες. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η συνεργασία και ο διάλογος με τους κατεξοχήν ενδιαφερόμενους αγρότες, παραγωγούς, εμπόρους και βιοτέχνες αποτελούν κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.