Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάκτηση Σούπερ Λιγκ Ελλάδα 23-24



Πρώτη φορά τέτοιο μακελειό! Το φετινό πρωτάθλημα Super League στη χώρα μας μοιάζει να είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών και για τις στοιχηματικές εταιρίες. Κι ο λόγος είναι ότι και οι τέσσερις μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας μοιάζουν ικανοί να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου. Βλέπετε και η νίκη του Άρη επί του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού έδωσε ακόμη περισσότερη ένταση στην κούρσα για τον τίτλο.

ΑΕΚ: Να κρατήσει τα σκήπτρα
Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ αυτή τη στιγμή, είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα του Αλμέιδα απέχει έναν βαθμό από την κορυφή και είναι στη 2η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό. Κι έναν βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ. Οι στοιχηματικές δείχνουν να την εμπιστεύονται περισσότερο από τις άλλες τρεις. Έχει σταθερό κορμό, τον ίδιο προπονητή με πέρσι, η έδρα της μοιάζει φρούριο, έχει κερδίσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ δεν έχει χάσει από τον Ολυμπιακό. Δηλαδή με τους τρεις άλλους που διεκδικεί τον τίτλο έδειξε τα δόντια της. Τον Παναθηναϊκό μάλιστα τον κέρδισε εκτός έδρας. Στο 2.85 παίζει η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση.

Ο πολυνίκης Ολυμπιακός
Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα μας και φυσικά η ομάδα από την οποία παρέλαβε τα σκήπτρα η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα στο ρόστερ, δεν έχασε από την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά και του έκανε μεγάλη ζημιά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε εντός έδρας εις βάρος του. Στον αντίποδα, στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο καλά σημάδια έδειξε με την ΑΕΚ, τόσο κάκιστος ήταν με τον ΠΑΟΚ, αφού έχασε μέσα στον Πειραιά με το βαρύ 2-4! Η απόδοση για κατάκτηση του τίτλου από τους παίκτες των ερυθρολεύκων προσφέρεται στα επίπεδα του 3.00.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού
Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έφτασαν πολύ κοντά στον τίτλο και πέρσι αλλά δεν τα κατάφεραν. Ξεφούσκωσαν στο φινάλε. Φέτος ο Παναθηναϊκός δείχνει ακόμη καλύτερος. Είναι πιο δυνατός, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Βέβαια σε σχέση με τους δύο προαναφερθέντες, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, υστερεί σε ποιότητα ρόστερ. Αυτό φάνηκε και στα ντέρμπι. Από τον ΠΑΟΚ γλύτωσε στο φινάλε την ήττα, από την ΑΕΚ έχασε μέσα στο σπίτι του, ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ναι μεν ήταν εξαιρετικός, αλλά όταν διακόπηκε το ματς, αυτό ήταν στην ισοπαλία. Τέλος, έχασε και από τον 5ο της βαθμολογίας Άρη με 2-0. Ως εκ τούτου, δεν έχει κερδίσει καμία από τις ομάδες που είναι μαζί του στην πρώτη πεντάδα και αυτό λέει πολλά. Η απόδοση για να επιστρέψει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός είναι στο 3.50.

Σε ρόλο αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ
Βάζουμε σαν τίτλο αυτό το δεδομένο, διότι ίσως είναι και το μεγαλύτερο όπλο του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από ΑΕΚ και Ολυμπιακό και δύο βαθμούς από την κορυφή. Στα τρία ντέρμπι ήταν κακός μόνο με την ΑΕΚ που έχασε πολύ εύκολα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ με τον Ολυμπιακό έκανε μαγική εμφάνιση. Κέρδισε με 4-2 και θα μπορούσε το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο υπέρ του. Να σημειώσουμε επίσης, ότι και τα τρία ντέρμπι τα έπαιξε εκτός έδρας. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά. Στον δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ έχει όλους τους συνδιεκδικητές του τίτλου στο σπίτι του. Και η Τούμπα είναι δεδομένο ότι θα φλέγεται. Η απόδοση για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα είναι στο 8.00.

Εν κατακλείδι
Δεν μας αρέσουν ιδιαίτερα τα προγνωστικά με την αμιγώς στοιχηματική προσέγγιση. Αν έπρεπε όμως να παντρέψουμε την αθλητική ματιά με τις αποδόσεις στο στοίχημα, τότε πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη αξία. Από την άλλη, όσον αφορά τα τρία φαβορί, πιο πολύ γέρνουμε προς την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής, ενώ ο Παναθηναϊκός υπολείπεται ποιότητας. Και στο τέλος όλα αυτά μετράνε.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα στην Ελλάδα στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Η ανάρτηση είναι διαφήμιση - προβολή προϊόντος και απευθύνεται σε άτομα άνω των 21 ετών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.