Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον «ΠΥΡΡΟ» - Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Γιάννης ΤσίκοςΜετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και τη συνάντηση (9/11) που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των πλειοψηφησάντων υποψηφίων στα γραφεία του Συλλόγου μας, συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του "ΠΥΡΡΟΥ".

Συγκεκριμένα αναδείχθηκαν: Πρόεδρος Γιάννης Τσίκος, Α', Αντιπρόεδρος Σοφία Τίκου, Β' Αντιπρόεδρος Ηλίας Ζήσης, Γραμματέας Βασιλική Τσίκου, Ταμίας Νίκος Τσίκος, μέλη Βασίλης Γίτσας και Χρήστος Δημαρέλης.

«Ευχαριστώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους και την ανάδειξή μου, εκ νέου, σε Πρόεδρο του Συλλόγου μας. Επίσης, ευχαριστώ όλες και όλους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ευελπιστούμε εφεξής να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά στον Σύλλογο. Ξεκινούν άμεσα τα χορευτικά τμήματα, μικρό και μεγάλο για να προετοιμαστούν για τον χορό μας που θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου 2024 και όχι μόνο. Καλή επιτυχία σε όλους μας τη νέα διετία! Σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη», δήλωσε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Γιάννης Τσίκος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.